Widok

Poszukuje towarzystwa

Witam,
Jestem 22 - letnim studentem z Gdańska. W sumie nie wiem co tu tak naprawde mam napisac wiec moze krotko, poprostu szukam towarzystwa jakies milej kolezanki z ktora mozna wyjsc na spacer, porozmawiac, wpasc do pubu na piwko lub kawe herbate. Jezeli ktos chcialby mnie lepiej poznac to bedzie mi bardzo milo i czekam na maila
lukaszb157@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chcesz spotkać miłą koleżankę, to po prostu idź do tego pub'u czy na dyskotekę i tam poznawaj ludzi. Tutaj ich nie spotkasz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
będziesz w tym pub'ie ?
Czemu tak uwazasz? w pubie nie mam smialosci dlatego ten post...
To weź kolegę do pubu czy na dyskotekę i idźcie we dwóch czy trzech. Kiedyś nie było internetu, nie było telefonów ani żadnych facebooków i ludzie też się poznawali, razem się bawili. Dzisiaj ludzie nie umieją ze sobą rozmawiać, a bez internetu nie mogą wyjść nawet z domu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ciekawe co tu kolezanka robi i to w dodatku w takim temacie? Wyglada mi to na hipokryzje...no ale...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na studiach, na uczelni nie ma koleżanek? Kurcze jak wspominam swoje studia to był jeden z najbardziej aktywnych okresów w moim życiu jeśli chodzi o nowe znajomości. Sa jakieś sekcje sportowe, kluby koła zainteresowań, tyle możliwości...Naprawdę rozejrzyj się w realu, jesteś za młody na internetowe znajomości ;-)
"Kiedyś nie było internetu, nie było telefonów ani żadnych facebooków i ludzie też się poznawali, razem się bawili."

Kiedyś nie było też samochodów. Czy to oznacza że powinniśmy przestać z nich korzystać?

"Dzisiaj ludzie nie umieją ze sobą rozmawiać, a bez internetu nie mogą wyjść nawet z domu."

Po skonstruowaniu samochodu człowiek nie stracił zdolności chodzenia. Z powodu korzystania z internetu nie straci też pewnie umiejętności rozmawiania.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Ogolnie to czesto jestem po za domem ale nigdy poprostu nie mam odwagi zagadac do obcej osoby...nie wiem dlaczego
czy dostałeś kiedyś w pysk jak zagadałeś?
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
Zależy jak i do kogo zagadał.....

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry