Widok

Potrzebny rehabilitant albo fizjoterapeuta

Witam!

Jak w temacie- szukam dobrego specjalisty, który dobrałby dla mnie ćw w związku ze schorzeniem jakie mam czyli kręgozmykiem (14mm). Oczywiście wizyta płatna (nie chodzi o darmowe porady, chyba, że ktoś ma taki gest i dobre serduszko i chce kobiecie pomóc ;) ). Czy ktoś był by w stanie podać mi nazwisko bądź namiary na taką osobę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam moję fizjoterapeutkę - Iwona Gałązka przyjmuje prywatnie w ośrodku MANOS w Gdyni na ul.Śląskiej. Jest świetną specjalistką.
Pozdrawiam i życzę zdrowia
Witam!

Dziękuję serdecznie za namiary :)
Witam, polecam gabinet fizjofit, http://www.fizjofit.net.pl
mi Pani Dalia pomogla stanac na nogi :) i ma nawet niedrogo!
pozdrawiam
Witam!

Również dziękuję :)
Polecam Centrum Zdrowego Życia 58 351 15 38. Na kręgosłup mają najlepszy sprzęt. Bez kolejek. Odpłatnie.
Witam!

Dziękuję :)
http://www.youtube.com/watch?v=KajkZYGAZxY
Dodatkowo do obejrzenia.
Witam
Polecam Tomka Lewandowskiego- chyba nie ma lepszego specjalisty w tej dziedzinie w Trójmieście. Przyjmuje w Fundacji AnimalPro w Gdyni Orłowie nr. tel. 515-317-988. Pozdrawiam
Witam!

Dziękuję :)
Centrum Med-Reh w Gdyni, leczę się tam od paru lat i moge szczerze polecic
Witam!

Również dziękuję za namiary :)

Na pewno gdzieś się zgłoszę jak tylko uporam się z wirusem ;)

Pozdrawiam!
Polecam http://www.fizjo.com.pl - kompetna kadra rehabilitantów współpracująca z bardzo dobrymi lekarzami
tez polecam MED-REH, najpierw bylam u lekarza, wyjasnil mi co i jak z moim kregoslupem, zlecil zabiegi, a reszta zajely sie Panie rehabilitantki, wlacznie z pokazaniem cwiczn, ktore powinnam robic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witajcie!

Pozwalam sobie wrocic do starego watku. Czy ktos moze polecic dobrego masazyste fizjoterapeute od problemow z kregoslupem, najlepiej Gdynia/Sopot? W szczegolnosci czy ktos moze byl pacjentem Pana Łukasza Szymerowskiego albo Pawła Gołaszewskiego bo polecono mi te dwa nazwiska?
Witam, ja ze swojej strony powiem tak:nie sugeruj sie poleceniami,nazwiskami etc. Sama chodzilam do "swietnego" terapeuty z polecenia i więcej szkody narobil niż pożytku. Moja opinia jest taka,że osoby takie maja przestarzałe metody i robią masówkę-każdemu to samo i tyle samo,bo skoro u innych działało to i tu musi. Polecam poszukac kogos młodego,kto ma w miarę świeżą wiedzę,kursy,zapał i z racji chociaz tego że zaczyna musi sie starać o pacjenta.
Polecam moją fizjoterapeutkę, młoda dziewczyna po studiach, dojeżdża też do domu. Pomogła mi na bolący kręgosłup, teraz chodzę do niej na masaż i czuję się dużo lepiej. Poleciła mi ją koleżanka, której robiła drenaż limfatyczny i tez była zadowolona z efektów.
Jeśli ktoś chciałby więcej info lub kontakt do niej to zostawiam meila: kocham.eddiego@gmail.com

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (46 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

do góry