Widok

Potrzebuję POŻYCZYĆ NA 5 MIN baterię do NETBOOKA ASUS 1201HA żeby zgrać dane! PILNIE!

Oliwa Temat dostępny też na forum:
Witam, potrzebuję pożyczyć od kogoś (użyć przy nim!!!!) baterię do netbooka Asus 1201HA. Zajmie to 5 minut!

Popsuło się coś W ŚRODKU - nie ładuje mi baterii (zasilacz sprawny), bateria się już wyładowała. Potrzebuję JUTRO zgrać dane przed wysłaniem do serwisu. Komp jest na gwarancji, a nie wiemy, co tam padło..

W podzięce stawiam dobre 4 piwka, albo dobrą butlę winka. Najbardziej interesuje mnie Gdańsk, ale jakby nie było nikogo, podjadę też gdzieś dalej... Zależy mi na jutrze (piątek, jak najszybciej generalnie), itd..

Chodzi o baterię z takimi parametrami:
Bateria to Li-ion A32-UL20, 10.8V, 4400mAh, 47Wh. Do netbooka Asus 1201HA. Od innych modeli MOŻE nie pasować - już jeden próbowaliśmy, i nie pasowała...

Nie mogę kupić takiej baterii - nowe są nienaładowane. W serwisach w Gdańsku nie mają takich baterii naładowanych, albo nie chcą ich użyczyć - dziwne, ale prawdziwe.. nie udało się przez 2 dni.

TELEFON: 515 73 94 83
GG: 3064649

Baaardzo będę wdzięczny! Sama bateria, zapraszam też na kawę/piwo w razie czego (w pt:)) Dojadę gdzie trzeba w razie czego:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzi o to, że to jedyna możliwość, w sumie dość banalna, przegrania danych z komputera przed oddaniem go do serwisu - nie można wyjąć dysku twardego, bo też tracę raczej gwarancję..
mam asusa ale w gdyni mieszkam
dziwne, bo laptopy bez baterii tez chodzą :-) a wrecz wskazane by nie trzymac baterii w laptopie jak sie codziennie z niego używa.

Inne tematy z forum Hydepark

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

Kawa czy Herbata - rano (194 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry