Widok

Potrzebuje opinii o ortopedach

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM:
lek. Piotr Jóźwiak
lek. Piotr Czuraj
lek. Aleksandra Narloch
lek. Roman Lasiota
Do którego iść z problemem ze stopą?
Bardzo proszę niech ktoś coś napisze o tych lekarzach, bo znaleźć dobrego ortopedę na NFZ to nie lada wyczyn.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
józwiak i lasota przyjmuja na zaspie operowali moja mame nie polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konkretny ortopeda to Wittman, doktor i ma bardzo dobre wrażenie u mnie bo jest fachowy.
Byłam u dr Czuraja, przenoszę do niego leczenie dziecka z innej przychodni - zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.
Lasioty nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje bardzo za tak szybką odpowiedz. A doktor Aleksandra Narloch był ktoś u niej?
a co masz dokładnie ze stopą?
ból stopy dokładnie duży palec od zgięcia do połowy stopy. Parę lat temu biegnąc do autobusu sobie wykrzywiłam i myślę że to od tego bo w tym samym miejscu boli, wtedy pobolało i przestało, ale teraz tak od 2 m-cy kuleje i strasznie boli. Oprócz tego bolą mnie piety (na pewno nie ostrogi).
może lepiej udać się do Rehasport Clinic, aczkolwiek tylko prywatnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety nie stać mnie, drogo tam maja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może masz haluks?
Ze stopą do dra Andrzeja Warzochy. Rehasport lub Świętokrzyska.
Pan Jóżwiak z Gdańska, ortopeda - nie polecam. Brak zaangazowania a pacjent to zło konieczne. Nie wyleczył mojego palca, nawet nie złamanego tylko ze zwichnięciem - mam krzywego i to ponoć normalne :(
Noga zrosła się raczej dobrze, po upadku w tym samym czasie co i uraz palca, zatem moje szczęście że choć chodzić mogę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr.Alelsandra Narloch
sama do Niej chodze.
polecam ! :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Narloch nie polecam. Niemiła, przyjmuje pacjentów jakby robiła wielką łaskę. Sama zmuszona byłam kilkakrotnie do niej isć, a ostatnio moje dziecko dostało od pediatry skierowanie ze spuchniętą i obolałą stopą..na CITO- pani dr Narloch odmówiła przyjęcia go i kazała przyj$ć za tydzień!!!
W poczekalni było 2 pacjentów, więc raczej tłumów nie było. Nieprzystępna i niemiła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zupełnie się z tą opinią nie zgadzam. Dr Narloch prowadziła mojego męża i w sytuacji pilnej nie odmówiła mu wizyty. Może twój przypadek nie był na tyle pilny i nie wymagał konsultacji cito. Z drugiej strony od pilnych przypadkow jest SOR Copernicus. Nigdy bym też nie określiła, że jest nieprzystępna i niemiła. Ona nie ma być miła, ma być profesjonalna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ortopeda od stóp to najlepiej dr Artur Pisarski , aż dziw że nikt kto nie wymienił. Przyjmuje w klinice na ul. Malczewskiego. Jest naprawdę rzeczowy z dobrym podejściem do pacjenta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dr Pisarski to tylko prywatnie czy gdzieś tez na NFZ przyjmuję.

Znajac życie to ortopeda Cię nawet nie obejrzy, stopy nie dotknie, tylko od razu zapisze przeciwzapalne... idz do dobrego fizjoterapeuty. Ja chodziłam w Gdyni do fizjoterapeutki zdiagnozowała problem i zniknął po serii zabiegów ból minął.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

W jaki sposób poprawić erekcję? (10 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (44 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Gadżety erotyczne dla kobiet (6 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

do góry