Widok
Potrzebuje opinii o ortopedach
Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM:
lek. Piotr Jóźwiak
lek. Piotr Czuraj
lek. Aleksandra Narloch
lek. Roman Lasiota
Do którego iść z problemem ze stopą?
Bardzo proszę niech ktoś coś napisze o tych lekarzach, bo znaleźć dobrego ortopedę na NFZ to nie lada wyczyn.
Pozdrawiam
lek. Piotr Jóźwiak
lek. Piotr Czuraj
lek. Aleksandra Narloch
lek. Roman Lasiota
Do którego iść z problemem ze stopą?
Bardzo proszę niech ktoś coś napisze o tych lekarzach, bo znaleźć dobrego ortopedę na NFZ to nie lada wyczyn.
Pozdrawiam
Pan Jóżwiak z Gdańska, ortopeda - nie polecam. Brak zaangazowania a pacjent to zło konieczne. Nie wyleczył mojego palca, nawet nie złamanego tylko ze zwichnięciem - mam krzywego i to ponoć normalne :(
Noga zrosła się raczej dobrze, po upadku w tym samym czasie co i uraz palca, zatem moje szczęście że choć chodzić mogę.
Noga zrosła się raczej dobrze, po upadku w tym samym czasie co i uraz palca, zatem moje szczęście że choć chodzić mogę.
Dr Narloch nie polecam. Niemiła, przyjmuje pacjentów jakby robiła wielką łaskę. Sama zmuszona byłam kilkakrotnie do niej isć, a ostatnio moje dziecko dostało od pediatry skierowanie ze spuchniętą i obolałą stopą..na CITO- pani dr Narloch odmówiła przyjęcia go i kazała przyj$ć za tydzień!!!
W poczekalni było 2 pacjentów, więc raczej tłumów nie było. Nieprzystępna i niemiła.
W poczekalni było 2 pacjentów, więc raczej tłumów nie było. Nieprzystępna i niemiła.
Zupełnie się z tą opinią nie zgadzam. Dr Narloch prowadziła mojego męża i w sytuacji pilnej nie odmówiła mu wizyty. Może twój przypadek nie był na tyle pilny i nie wymagał konsultacji cito. Z drugiej strony od pilnych przypadkow jest SOR Copernicus. Nigdy bym też nie określiła, że jest nieprzystępna i niemiła. Ona nie ma być miła, ma być profesjonalna.