Widok
"jak tak patrzę co się dzieje pod tego typu postami to myślę, że mała szansa na znalezienie czegokolwiek więcej niż komentarzy nie do końca związanych z tematem ;)"
Taki urok forum :D
Jak ktoś chce na poważnie, to musi ogłoszenie dać. Chyba. Tak myślę ;-)
Taki urok forum :D
Jak ktoś chce na poważnie, to musi ogłoszenie dać. Chyba. Tak myślę ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
A ja się nie zgodzę. Po seksie masz chwilowy wyrzut endorfin, który po jakimś czasie spada - uskrzydla ale na ile i co powoduje? Ochotę na kolejny numerek? Uczucie - powoduje podobny stan ale na dłużej i sprawia , że masz ochotę przysłowiowo "góry przenosić" , zmienić siebie na lepsze, tworzyć, planować i realizować te plany , dawać coś z siebie itd
"Cross viagrę się bierze po 1 tabletce , a nie tyle żeby się najeść. :P"
Chylę czoła mistrzu ciętej riposty. :)
Naprawdę się ubawiłem. I wcale nie twierdziłem że jestem w stanie osiągnąć sześć orgazmów. Chodziło mi o to że ja jak mam wybór to wolę orgazmy (niezależnie od ich ilości) niż mecz.
A z tą viagrą będę pamiętał na przyszłość kiedy przyjdzie mi używać magicznych pastylek. :)
Chylę czoła mistrzu ciętej riposty. :)
Naprawdę się ubawiłem. I wcale nie twierdziłem że jestem w stanie osiągnąć sześć orgazmów. Chodziło mi o to że ja jak mam wybór to wolę orgazmy (niezależnie od ich ilości) niż mecz.
A z tą viagrą będę pamiętał na przyszłość kiedy przyjdzie mi używać magicznych pastylek. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
>> a wybitny z trzema ;)"
> Potem zapewne tak już bolą Ciebie ręce, że ledwo pilota podniesiesz od telewizora
@UT:
świetne!
Przechwalanie się ilością.. jest dla mnie... żałosne.
A wracając do meritum: definicja dobrego seksu już dawno została podana i opisana :)
Dobry seks jest wówczas, kiedy po finale sąsiedzi wychodzą na balkon zapalić :D
> Potem zapewne tak już bolą Ciebie ręce, że ledwo pilota podniesiesz od telewizora
@UT:
świetne!
Przechwalanie się ilością.. jest dla mnie... żałosne.
A wracając do meritum: definicja dobrego seksu już dawno została podana i opisana :)
Dobry seks jest wówczas, kiedy po finale sąsiedzi wychodzą na balkon zapalić :D
@wdr
tak mi się skojarzyło z Twoim orgazmem i meczykiem :-)
http://www.youtube.com/watch?v=poD7uaqnt10
2 minuta 45 sekund ;-)
tak mi się skojarzyło z Twoim orgazmem i meczykiem :-)
http://www.youtube.com/watch?v=poD7uaqnt10
2 minuta 45 sekund ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....