Widok
Potzreba radykalnych zmian.
Witam serdecznie mieszkaniec z Gdyni.Chcialem napisac tutaj,poniewaz bede pisał o waszej restauracji dyskoteki z Gdyni.Mianowicie w jedna z Sobotnich wieczorów wybralismy sie w dwie pary do waszego Klubu na imrezke,uwazalismy bowiem do tej pory ze to jedno z lepszych miejsc w Gdyni do spedzenia wolnego czasu plus potanczenia przy dobrej muzyce.Niestety na samym wejsciu macie tam slaby punkt tak Ochrona a raczej bramkarze,pomijajac fakt ze przed nami wpuscili bez oplaty swoich kolegow z osiedla,bo to raczej nie byli panowie z branzy nie te rozmiary.Wchodzimy dalej po oplacie i kierujemy sie do baru.Tu jednak zeby zostac obsłuzonym trzeba bylo byc znajomym pana barmana,bylo ich trzech.Co jakis czas wciskała sie jakas dzierlatka i zostawała obslugiwana bez kolejnosci,tak po 15 min ślęczenia przed barem stwierdzilem ze rezygnuje i ide po zwrot pieniedzy za wejscie poniewaz nie moge byc obsłuzony w tym zatloczonym miejscu,tak był ponad bezpieczny stan osób co w razie wybuchu pamniki dałoby wymierny skutek.Moja partnerka po zwroceniu uwagi temu barmanowi dostała odp."Mam 8 min przerwy"Nastepnie poszła do bramkazy i do jednego z nich mowi ze jest bezszczelnie potraktowana przez barmana i
Moja ocena
Bollywood Lounge
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
2.5
* maksymalna ocena 6