Widok
Przestańcie już wrzucać te ceny paliwa, bo niby co to da... jesteśmy w trakcie kryzysu popandemicznego, do tego wybuchła wojna. Nie ma szans na to żeby było teraz tanio. Mam wrażenie, że najbardziej burzą się ci, którzy mają zerowe pojęcie o ekonomii... poczytajcie sobie czym jest cykl koniunkturalny, wtedy będziecie wiedzieli, że zostaje to przeczekać. W końcu nastąpi ożywienie. Nie oczekujcie tego teraz, bo kuźwa największym dostawcą paliwa był dyktator Putin, więc nie wiem skąd nagle chcecie mieć tanie paliwo xD może sobie sami wykopcie
No i co ja zalewam 3 autobusy 2x w miesiącu
Czyli teraz ok 12 tys zl mc. Wcześniej ok 9 tys w mc. I tak wrzucę to w koszty i obniżę mi stopy opodatkowania. Do pracy nie dojeżdżam bo tak kupiłem mieszkanie by zona miała blisko do biura a ja na plac gdzie mamy autobusy... auto osobowe robi 9tys km rocznie z czego 3vtys bo musi reszta to wczasy lub jakieś wypady, z których zawsze można zrezygnować..
. Podziwiam ludzi jadących z Gdyni chylonia do Gdańska skm i potem autobusem do pracy ponad godz ale oni jasno mówią że autem się nie opłaca...a to gdy ropa była po 5.00 zl
. Podziwiam ludzi jadących z Gdyni chylonia do Gdańska skm i potem autobusem do pracy ponad godz ale oni jasno mówią że autem się nie opłaca...a to gdy ropa była po 5.00 zl