Widok

Powariowali

Z tymi cenami
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przestańcie już wrzucać te ceny paliwa, bo niby co to da... jesteśmy w trakcie kryzysu popandemicznego, do tego wybuchła wojna. Nie ma szans na to żeby było teraz tanio. Mam wrażenie, że najbardziej burzą się ci, którzy mają zerowe pojęcie o ekonomii... poczytajcie sobie czym jest cykl koniunkturalny, wtedy będziecie wiedzieli, że zostaje to przeczekać. W końcu nastąpi ożywienie. Nie oczekujcie tego teraz, bo kuźwa największym dostawcą paliwa był dyktator Putin, więc nie wiem skąd nagle chcecie mieć tanie paliwo xD może sobie sami wykopcie
popieram tę opinię 445 nie zgadzam się z tą opinią 70

Zawsze na znak protestu możesz nie tankować, jak Ci drogo
popieram tę opinię 186 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ja

Bez kitu. Cena większa jak przed zmniejszeniem vat-u a ludzie siedzą cicho a wtedy jak krzyczeli. Poczekajcie aż VAT wróci
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak jak w pogodzie bywa różnie znane nie od dziś. Raz lepiej raz gorzej ale warto się hartować. Ciepły zimny prysznic elegancka sprawa. Od dzieciaka to moje najlepsze środki przeciwbulowe. Nie panikujcie może stanieje a może podskoczy za granicą drożej ale zarobki inne. Bywa i tak
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale słownika akurat nie zdążyłeś sprawdzić
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

widzę zatrzęsienie argumentów xD
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 10

Przeciwbulowe- przykład idzie z gory
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co mają krzyczeć? jest kryzys i wojna. widocznie ludzie nie krzyczą, bo znają się trochę na ekonomii w przeciwieństwie do ciebie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dużo kacapów do okoła

Sami znawcy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Kierowca

Najlepsze jest to że żadna nowa dostawa paliwa nie przyjeżdża a oni cenę zmieniają co dzień dziwne zjawisko.. Rozumiem nowa dostawa to i może inna cena co nie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

BP i Shell zawsze mieli najdrożej. Niby że lepsze paliwo. XD
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja jezdzze rowerem ,mam nadzieję że ceny wzrosną i więcej osób zmieni auto na rower...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

nie każdy pracuje na tyle blisko domu żeby pozwolić sobie na dojazd rowerem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

u Niemców olej napędowy po 1,95 euro

to i tak nie ma co marudzić. Wiadomo, że oni litrów za pensję kupią więcej, ale jednak ropa to towar globalny, a nie lokalny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ale ropa od makreli i putlera kosztuje.

Co się dziwisz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wróci

już w Zaleszczykach...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry