Widok

Powiększanie członka

Panowie interesuje mnie tematyka Penilarge. Czy ktoś powiekszał nim penisa ? I ile powiekszyliscie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, rzeczywiście. Penilarge jest jednym ze skuteczniejszych środków na powiększenie członka w rodzinie suplementów. A wszystko za sprawą tlenku azotu który pozytywnie wpływa na jego ukrwienie, powiększenie się objętości ciał jamistych. W dużym skrócie działa tak, że w ciągu 3 meisięcy kuracji można zuzyskać dodatkowych kilka centymetrów. Przy czym nie wpływa negatywnie na erekcję.
Jakieś efekty niepożadane są? I czy po zakonczzeniu brania penis nie wraca do poprzedniej wielkóści?
Nie. Utrzymuje się się na dłużej. Nie wiem czy na całe życie, ale na kilka lat z pewnością tak. Nie zauważyłem też żadnych efektów niepożądanych.

Inne tematy z forum Zdrowie

Środki na erekcję dla osoby po 60 (7 odpowiedzi)

Jestem po 60tce... ale nada z żoną prowadzimy jak mi się wydaje bujne pożycie. Od pewnego czasu...

lek bez recepty na infekcje pochwy (107 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry