Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z mojego rozeznania na powiększenie penisa działaja tabletki z technologią ATC Pump i to jest główny nurt teraz. Z tych znanych w Polsce to ten maxorman. Co do innych to mam sprzeczne opinie.
Penilarge działają co sam na sobie przetestowałem, jedne z lepszych i mają już pewna renomę. Penis complete to nowość w zasadzie i są o wiele droższe,ale zawierają 2 razy więcej składników tak wiec działanie jest szybsze i w sumie mocniejsze niż w przypadku penilarge. Musiałbyś sam zdecydować co Ci odpowiada. Testowałem dwa środki i są naprawdę ok. Niestety w przeszłości miałem do czynienia z o wiele mniej skutecznymi ale o nich pisał już nie będę bo nie ma to sensu.
To w koncu co proponuejsz? O penilarge słyszałem, ale o penis complete jeszcze nie.
Zwiększają erekcje i sprawiają, ze więcej krwi napływa do penisa. Powiększają się ciała jamiste.I potem powiększają się na stałe. Tak wiec o ile penis w spoczynku może być takiej samej wielkości jak przed powiększeniem penisa to erekcja jest większa. Potem nawet po zakończeniu kuracji erekcje są większe niż wcześniej i dlatego penis jak stoi to jest automatycznie większy. Tylko tak jak pisałem muszą być to dobre tabletki. Takie jak penilarge czy penis complete. I trzeba brać je regularnie przez dłuższy czas. Co najmniej przez 2-3 miesiące.
Na czym polega konkretnie powiększenie tabletkami? Tak ogólnie?
Zależy jaka powiększasz. Kwas hialuronowy może i daje natychmiastowe efekty, które są teoretycznie lepsze od działania tabletek jednak powiększenia nie jest na zawsze Jest to substancja występująca naturalnie w organizmie tak wiec wszystko się wchłania. Jednak jeśli chodzi o tabletki to powiekszęnie jest stałe.
Ale takie powiększenie nie jest chyba na stałe? Bo autor pyta się z tego co widzę o powiększenie na stałe.
Jak to nie może powiekszyć penisa jak może. Było już wiele tematów na ten temat Tak wiec odpowiadam.Można powiekszyć:
wstrzyknięciami kwasu hialuronowego
tabletkami ( penilarge albo penis complete - masz tutaj spory wybór chociaz z opinii i poniekąd z własnego doświadczenia polecam kupować te droższe).
udało sie powiekszyć członka tymi maxorman. Wynik w spoczynku to długość plus 2,9cm obwód plus 1,2 cm załadowałem sobie podwójną kurację 3 miesięczna czyli 2 pigułki dziennie - 180 tabs + erekcja minimum 3 min dziennie jak zalecają, testosteron dostaje kopa to i tak musiałem onanizować co 3 dni. Członek sam staje w nocy często wtedy erekcja w dzień niekonieczna. Ocena 9 / 10 chyba najlepsze
Tylko tabletki. Zastanawiałem się też nad kremem, ale chciałem w pierwszej kolejności sprawdzić tabletki a gdyby nie zadziałały to dopiero wtedy krem. Chodzi o to, aby wiedzieć co jest bardziej efektywne.
A stosowaleś również z ich kremem czy tylko same tabletki ?
No tak jak już pisałem bardzo dobrze. Kosztuje nie tak tanio ale miałem porównanie do innych tak wiec cena nie jest taka wysoka jeśli weźmie się pod uwagę działanie ( no na pewno bedzie to tańsze niż jakieś zabiegi z kwasem hialuronowym i takie tam chirurgiczne powiekszania). Zresztą sprawdź sobie ceny w sieci. Kupisz i w sklepach i na allegro tak wiec możesz sobie sam porównać.
A czy mógłbyś coś więcej powiedzieć na ten temat? Na temat tego środka - penilarge... Jak się sprawuje w praktyce? Ile kosztuje?
Jak na kazdym temacie o powiekszaniu penisa tak tutaj jest masa różnych informacji o ćwiczeniach. A tak naprawdę to te ćwiczenai są g warte.... Jeśli chodzi o mnie to zmarnowałem na nie masę czasu a efektów nie było. Trochę poprawiło sie po pompce ale nie na tyle ile ta pompka kosztowała. Jak na razie to jedyny efekt dały mi tabletki Penilarge, w połączeniiu z zelem. Penis się powiekszył. Wprawdzie głównie w obwodzie niż w długości ale przynajmniej efekt jest. Były drogie ale nie załuję. Mam t7ylko nadzieję,że efekt będzie trwały i że penis nie wróci do poprzedniej wielkósci.
ja kupiłem w internecie wpisałem "maxorman" i były jakoś pod koniec pierwszej strony taka butelka z szara naklejką. Z wyglądu bardzo kiłowe ale działanie mają bomba
Siemanko. Podasz mi jakiś zaufany sklep gdzie dostanę pewne ori tabsy z usa? Bo tak czytam, że i podróbek tego pełno..:/
ja znalazłem coś ciekawego zresztą ktoś już o tym pisał wcześniej. te tabletki Maxorman. Brałem już różne zachwalane ale tak na prawdę tylko po nich członek mi sie powiększył. Nie napiszę o ile bo się zgapiłem i nie zmierzyłem przed kuracją ale na moje oko ponad 2 cm wiecęj będzie. Ogólnie rewelacja. Jeszcze jedno. Żeby to lepiej zadziałało trzeba podczas tej kuracji 3 miesięcznej dbać o to żeby przynajmniej raz dziennie postawić na jakieś 5min do pionu żeby się dobrze ciała jamiste napompowały. Ja to zawsze przed spaniem robiłem.

Mógłbyś powiedzieć jak dlugo się goji bo mam mieć zabieg ale po 5 dniach jadę na wakacje

Mam pytanko czy po 5 dniach od zabiegu kwasem mozna jechać na wakacje czy są jakieś przeciw wskazania bo mi mówią że przez okres 10 14 dni nie wolno się kąpać w wannie a mi tylko chodzi o to czy będzie można wejść do słonej wody się schlodzic
Penilarge to środek ogólnodostępny?

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry