Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakby dało się nawet te 3 cm to byłoby dobrze. A tutaj mam 1 cm i to pewnie już niedługo bo kwas hialuronowy sie wchłania.

No wlaśnie u nie było odwrotnie niż to co tutaj piszesz, Mianowicie używalem pompki i efekt nie był na długo. W zasadzie to jedynie wtedy kiedy używalem. Początkowo myślałem, że jest to pewnie wina taniej pompki tak wiec postnowiłem sobie zamówic droższą. No i wyglądała na lepiej wykonaną rzecz jasna, działanie trochę lepsze ale również jak przestawałem to członek wracał do poprzedniej wielkości. Natomiast tabletki jakie bralem rzeczywiście dały u mnie trwały efekt. Zupełnie inaczej niż w przypadku pompki.

Przez jaki czas?Były jakieś efekty uboczne?

Pół roku temu brałem przez jakieś 3 miesiące. Efektów ubocznych nie zauważyłam poza częstszymi erekcjami ( czasami niespodziewanymi). Ale innych nie było. Ogólnie jak członek się powiekszył to tak jest do teraz.Chodzi o to,ze tabletki zwiększają ilość krwi, która napływa do członka i dzięki temu ciała jamiste z jakich składa się członek powiększają się.

Zamówiłem na razie jedno opakowanie tego środka. Jak zobaczę efekty to postaram się napisać ( o braku efektów również napiszę jak coś :P).
Polecam Panią dr Agnieszkę Chomicz (urolog estetyczny i androlog), mimoze nie z 3-miasta, ale warto się przejechać do stolicy. Bardzo profesjonalna a jednocześnie wszystko tłumaczy, pełna dyskrecja. Efekty jej zabiegów są świetne. Jestem bardzo zadowolony.

Może warto to skonsultować z innym lekarzem? Mialem lekkie skrzywienie, okazuje się że można je wyrównać tym samym zabiegiem, więc mam teraz prostsze szersze i dłuższe prącie. Pani dr Chomicz tłumaczyła mi że efekt zależy od ilości preparatu, może za mało otrzymałeś? Myślę że warto skonsultować się z drugim lekarzem lub lekarką :)

a nie lepiej najpierw sprawdzić coś co nie wymaga chirurga? ja mogę polecić https://kraina-doznan.pl/srodki-na-powiekszenie-penisa,c26.html i jestem naprawdę zadowolona z mojego męża, obydwoje widzimy poprawe :)
Sam brałem pod uwagę to, ze może być to bzdura oraz że takie środki mogą nie powiekszac członka ale postanowiłem się przekonac i wypróbowac sobie penilarge (z uwagi na dobre opinie). NO więc podczas pierwszego miesiaca zero zaskoczenia bo efektu również zero jednak kupiłem od razu kurację na 3 miesiace bo tak jest zalecane tak więc postanowiłem korzystać.Drugi miesiac odmiana bo członek o wiele bardziej reagował na dotyk, miałem częstsze erekcje, czasami w niespodziewanych sytuacjach. Powiększenie? Na pewno członek większy w trakcie erekcji, w spoczynkku taki sam. W trzecim miesiącu postanowiłem sobie go zmierzyć i zaskoczenie bo o ponad 2 cm dłuższy, podobnie w obwodzie Dodatkowo jakby w gratisie większa ochota na seks oraz łatwiejsze erekcje.
Ciekawe czy jedynie w trakcie brania tych tabletek czy też po.....
Brałem jakiś rok temu, Jak na razie nic się nie pomniejsza tak więc efekty tutaj są trwałe co mnie oczywiscie cieszy.
Mialem zabieg i bardzo słabo. Niestety ale nastawiałem sie na więcej. O ile członek jest wiekszy w obwodzie to na długości jest tak samo. A spodziewałem się czegoś lepszego. Dodatkowo jest bolesne.
Nie ucieszyłeś mnie tutaj bo zastanawiałem się nad poddaniem się zabiegowi tylko troche obawiałem się efektu. U mnie w klinice w jakiej byłem mówią że będzie kilka centymetrów dłuzszy i na pewno dużo grubszy. Jeszcze obawiam się trochę o funkcję seksualną. Czy nie masz problemów z erekcją po zabiegu?
Z erekcją żadnych, niemniej po zabiegu kilka dni nawet nie chciałem podjąć próby stosunku. Ogólnie to nie operacja aby była groźna dla zdrowia czy dla erekcji, ponoć efekt ma się utrzymywać rok, ale ja dziękuję za tak słaby efekt za tak niskie pieniaze. Jakbym wiedział jak to bedzie to pewnie bym sie na zabieg nie zdecydował.
A tak z ciekawości czy próbowałeś innych sposobów powiększania członka? Pytam się tutaj konkretnie o tabletki?
Nie jest, ale jeśli Cię to ciekawi to się wczytaj bo składy są dostępne online, Penilarge mają w sobie ogólnie o wiele więcej L argininy a L arginina ma wasnie największe działanie jesli chodzi o powiększenie członka Pompuje krew do ciał jamistych i dzieki temu penis sie powiększa. Ale musisz tutaj liczyć się z tym, ze tabletki trzeba brać dłużej bo efekt nie pojawi sie od razu ale kuracja powinna wynosić minimum 3 miesiące Najlepiej jeśli jest dodatkowo wspomagana żelem plus pompką.
Nie, nie brałem żadnych co nie znaczy że sobie o nich nie czytałem. Nie mam jednak zaufania do farmaceutyków.
Ale w spoczynku czy w erekcji? Bo u mnie ogólnie członek jest grubszy w spoczynku, trochę grubsz w erekcji ale to nie jest tak, że jak erekcja to powiekszy się bardzo dużo.
W spoczynku jest taki sam jak był, ale w trakcie erekcji jest o wiele większy niz wcześniej. Świtało mi po głowie, ze może jest to tymczasowy efekt i że przejdzie ale tabsy brałem jakieś pół roku tak wiec wydaje mi się, że nie powinno i że jest to na stałe.
A jakie polecicie metody powiększania bardzo małego penisa?

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry