Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamiast kwasu polecam własną tkankę tłuszczową !!! Efekty znakomite ! https://klinikaotco.pl/oferta/pogrubienie-penisa-wlasnym-tluszczem/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeśli chodzi o tabletki to najlepsze jakie możesz kupić w Polsce teraz to Maxorman. Jak szukasz czegoś mocniejszego poszukaj czegoś w USA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w 2 miesiące wydłużyłem już wacka o 3cm w stanie spoczynku jest też wyraźnie grubszy dzięki dwóm preparatom - tabletki Maxorman z USA oraz wspomagająco Azjatycką maścią Tiger King XXL. Maxormana możecie tez kupić w Polsce, maść tylko na ebay.com miałem wysyłkę
z Pakistanu. Naprawdę widać różnice myślę że to głównie dzieki tym tabletkom ale ta maść też swoje zrobiła. Nie kupujcie innych preparatów szkoda kasy ja zanim trafiłem na te dwa działajace wydałem na inne chyba z 600zł

Odpuśćcie tabletki i nie trujcie się - lepiej iść od razu do specjalisty np. Bona Dea Kraków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brałem to pod uwagę, jednak na szczęśćie czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałem.Jak na razie bo tak jak pisze brałem tabletki 3 miesiące temu.

A czy to nie jest tak, ze z czasem członek wraca do poprzedniej wielkości jak sie przestaje je brać?

Brałem tabletki penilarge. Kierowałem się po prostu opiniami, te miały najwięcej dobrych, tak więc postanowiłem sobie zamówić. Ponoć bardzo ważne jest regularne przyjmowanie bo jedynie wtedy jest efekt, sam starałem się brać bardzo regularnie.

wizer
2019-09-05 10:12:48
Długo się zbierałem do kupna, bo miałem sporo wątpliwości. 3 miesiące minęły, moja opinia: brałem po 2 tabletki dziennie dzień w dzień, erekcja,stosunki dłuższe na grubości przybyło jakieś 0,5 cm, długość 1,5 cm więc tabletki działają .
No dobra ale pytanie jakie brałeś bo jest tego wiele i wiele tabletek się reklamuje ale pytanie które sa skuteczne...

Tabletki nie działają, polecam zabiegi w klinikach medycznych które sa nieinwazyjne i bez chemi. Kwas hialuronowy - poczytajcie :)

https://best-med.pl/powiekszanie-penisa-kwasem-hialuronowym/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Długo się zbierałem do kupna, bo miałem sporo wątpliwości. 3 miesiące minęły, moja opinia: brałem po 2 tabletki dziennie dzień w dzień, erekcja,stosunki dłuższe na grubości przybyło jakieś 0,5 cm, długość 1,5 cm więc tabletki działają .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

2017-11-07 12:28:23
Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
Witam, jak to jest z tymi tabletkami ?

zgadzam się lepiej nie świruj i nie ciachaj się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Male jest piekne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klinika biedronia??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skad wiesz

grodzka ma dużego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sfrajerzyłeś i kupiłeś jakieś tanie g... to się nie dziw, ze nie działały. Potem taki na forum wypisuje takie głupoty,że tabletki na powiększenie nie działają. Jeśli chcesz sobie kupić coś co działa to musisz dać trochę więcej kasy i jest tak ze wszystkim. Kup sobie cały zestaw penilarge plus dodatkowo krem (warto bo podczas powiększania mogę się robić rozstępy i ten krem zapobiega). i dopiero pisz opinie że kremy nie działają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

daj se spokuj zostaw go
kwasem??? ptaka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ma :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

do góry