Widok
to jest klinika estetyki, 2 pietro w seatowers tu masz facebooka https://web.facebook.com/drborys/ widze wlasnie ze maja jakas promocje na kwas hialuronowy,przy zakupie jednego zabiegu,drugi za 1zł przed walentynkami,zapytaj sie byc moze powiekszenie ust tez sie zalicza ;)
Polecam infinitymed na zaspie, warto sie przejechac bo Pani doktor jest naprawde w tym dobra. Bylam i zabralam swoja siostre, moze potwierdzic bo obie jestesmy bardzo zadowolone. Nie sugeruj sie nigdzie tym zeby cena byla niska bo jedna kosmetyczka mojej znajomej usta zepsula, a potem przestala odbierac od niej telefon i radz sobie sama.
Wiadomo,ze cena nie mozna sie sugerowac,klinika estetyki ma ceny jak wszedzie -1200 zl za 1ml,ale czasem jak sa jakies swieta to maja promocje i mozesz zabieg zrobic taniej. Mi sie udalo raz trafic na promocje i chyba placilam 700 albo 650 zl za 1ml. Pytanie dotyczylo powiekszania ust w Gdyni,a nie w Gdansku. Jesli jest dobry specjalista w Gdyni,to po co ktos ma jezdzic do gdanska?? Ja tam wysylam moje wszystkie kolezanki,bo usta wychodza super naturalnie,ale tez jest duza roznica w objetosci. Kiedys bylam u jednego doktora w gdyni i tak mi zrobil ze wygladalam jak napompowana zaba!
Sorry że dopiero teraz odp. ale miałam urwanie głowy...
Troszkę tak. Nie da się tego jednak uniknąć. Jest to jednak kontakt z igłą. Nastawiałam sie na wiekszy ból ale nie było tak źle jak sądziłam. Dodam,ze robiłam powiekszanie ust ponad 7 miesiecy temu. Efekt jeszcze trzyma się bardzo dobre. Usta praktycznie się nie pomniejszyły. Jak zacznie zanikać to wybieram się na kolejną dawke.
Troszkę tak. Nie da się tego jednak uniknąć. Jest to jednak kontakt z igłą. Nastawiałam sie na wiekszy ból ale nie było tak źle jak sądziłam. Dodam,ze robiłam powiekszanie ust ponad 7 miesiecy temu. Efekt jeszcze trzyma się bardzo dobre. Usta praktycznie się nie pomniejszyły. Jak zacznie zanikać to wybieram się na kolejną dawke.