Widok

Powiększanie ust Gdynia - gdzie polecacie?

Szukam gabinetu w celu powiększenia ust, fajnie aby ceny też nie były z kosmosu. Znacie coś godnego polecenia w Gdyni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam klinike estetyki w seatowers na 2 pietrze, czesto maja fajne promocje przed roznymi swietami i innymi okazjami,robilam tam usta 3 razy i jestem super zadowolona.

A można prosić o jakieś namiary, bo tam chyba kilka gabinetów jest? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jest klinika estetyki, 2 pietro w seatowers tu masz facebooka https://web.facebook.com/drborys/ widze wlasnie ze maja jakas promocje na kwas hialuronowy,przy zakupie jednego zabiegu,drugi za 1zł przed walentynkami,zapytaj sie byc moze powiekszenie ust tez sie zalicza ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oo super ;) a kto tam przyjmuje?

tam jest dwoch lekarzy , obie kobietki,przesympatyczne ;-)

Polecam infinitymed na zaspie, warto sie przejechac bo Pani doktor jest naprawde w tym dobra. Bylam i zabralam swoja siostre, moze potwierdzic bo obie jestesmy bardzo zadowolone. Nie sugeruj sie nigdzie tym zeby cena byla niska bo jedna kosmetyczka mojej znajomej usta zepsula, a potem przestala odbierac od niej telefon i radz sobie sama.

Wiadomo,ze cena nie mozna sie sugerowac,klinika estetyki ma ceny jak wszedzie -1200 zl za 1ml,ale czasem jak sa jakies swieta to maja promocje i mozesz zabieg zrobic taniej. Mi sie udalo raz trafic na promocje i chyba placilam 700 albo 650 zl za 1ml. Pytanie dotyczylo powiekszania ust w Gdyni,a nie w Gdansku. Jesli jest dobry specjalista w Gdyni,to po co ktos ma jezdzic do gdanska?? Ja tam wysylam moje wszystkie kolezanki,bo usta wychodza super naturalnie,ale tez jest duza roznica w objetosci. Kiedys bylam u jednego doktora w gdyni i tak mi zrobil ze wygladalam jak napompowana zaba!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam dr Fleszara z kliniki Mediderm w Gdyni na Władysława IV.

Dzięki, ale już się skusiłam i zapisałam do Pani doktor Borys na piątek :) także po wizycie podzielę się relacjami jak było
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aa szkoda ze nie w sobote ja ide bruzdy zrobic

i co jak bylo???zadowolona??

Invicta gdansk

Ja powiekszalam w clinica dermatologica , ale w Gdańsku. Efekt również naturalny. Ceny nie są takie wysokie chociaż akurat tym się nie kierowałam ale opiniami na temat danego miejsca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a ile konkretnie płaciłaś?

To zależy od ilości preparatu oraz od tego czy powiekzasz jedynie jedna wargę czy dwie .Poza tym jest wiele różncyh rodajów wypełnień oraz to powinien dobrać Ci lekarz. Tak aby było dla Ciebie odpowiednie. Ja akurat płaciłam 1100 zł.

A bolało Cie?

Sorry że dopiero teraz odp. ale miałam urwanie głowy...

Troszkę tak. Nie da się tego jednak uniknąć. Jest to jednak kontakt z igłą. Nastawiałam sie na wiekszy ból ale nie było tak źle jak sądziłam. Dodam,ze robiłam powiekszanie ust ponad 7 miesiecy temu. Efekt jeszcze trzyma się bardzo dobre. Usta praktycznie się nie pomniejszyły. Jak zacznie zanikać to wybieram się na kolejną dawke.

Czesc babeczki. Ja patrzac na foty dr Borysa to tragedia usta robi mozecie polecic kogos kto robi usta w miare naturalnie ?Gdynia/sopot/gdansk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

z czystym sumieniem polecam infinitymed, Pani doktor jesli chodzi o powiększanie ust aby wyglaaly naturalnie jest najlepsza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry