Widok

Powiększanie ust

Kochane, gdzie, u jakiego lekarza w trójmieście najlepiej powiększyć usta, tymczasowym kwasem hialuronowym? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja koleżanka, która skończyła Gdański Uniwersytet prowadzi Salon Bell Visage na Zaspie, w którym powiększa usta - jakby co to mam do niej namiary
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z tego co wiem to jest kosmetyczka !! jak mozecie polecac osoby ktore nie powinny wykonywac takich zabiegow!! ja polecam dr. Piotra z Medidermu w Gdyni i dr Walczuk z Gdańska
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A podaj przepis gdzie jest napisane ze kosmetyczki nie moga wykonywac zabiegow z uzyciem wypelniaczy???
Czy na medycynie ktos uczy przyszlych lekarzy medycyny estetycznej? Nie...
Chodza na takie same kursy jak kosmetyczki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie macie na co kasy wydawać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co Cię to właściwie obchodzi? Ich usta

Możesz jechać do http://irf.edu.pl/profesjonalne-powiekszanie-ust/ delikatnie powiększyłam.
Również polecam dr Piotra Fleszara z Gdyni (Mediderm).

Super efekt http://www.medyk-barcice.pl/bezpieczne-powiekszenie-ust-kwasami-hialuronowymi-w-lodzi/ warto,gorąco polecam.
Kosmetyczka nieraz zrobi to lepiej niż lekarz!!! Usta powiększają dentyści, ginekolodzy, ortopedzi !!! Masakra !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
widziałam na fejsie aplikacje miejsca fit figury, i tam są rekomendacje miejsc z medycyną estetyczną,więc zerknij tam, może oprócz tego co dziewczyny ci wskazują znajdziesz cośjeszcze
Powiększanie ust zdecydowanie powierzyłabym lekarzowi dermatologowi ,ponieważ nie udany zabieg niesie za sobą nie zbyt ciekawe konsekwencje ,a już w szczególności nie polecałabym eksperymentować u kosmetyczki:-(Widziałam efekty zabiegów przeprowadzonych przez doktor Baczewska i są to wyglądające bardzo naturalnie usta ,a nie jak napompowane. gabinety doktor \\\\\baczewskiej są na Haffnera 6 i Poniatowskiego 6 w Sopocie.Tel.do rej 583453428.Pozdrawiam
Polecam gabinet Estetic Time na Obrońców Wybrzeża, robiłam usta, miło ,przyjemnie i profesjonalnie ,a co najważniejsze jest to lekarz.
Polecam dra Łątkowskiego. Zwłaszcza jeśli chodzi o powiększanie ust własną tkanką. Efekt jest znacznie dłuży niż w przypadku kwasu hialuronowego.
Przede wszystkim nie można przesadzić z powiekszeniem, nasz podwórkowe gwiazdy niestety nie wiedzą , co to umiar. My bądźmy mądrzejsze, choć też wszystko zależy od chirurga
Ja byłam u dr Knakiewicz, nie robi takich Dziubków, tylko usta wyglądają naturalnie. Lekko powiększła mi górną wargę, do tego potrzeba wielkiej wprawy, ale na szczęście się udało.
Po co robić coś z ustami, co na pierwszy rzut oka można rozpoznać jako botox itp. = sztuczność.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej !!! Polecam taka mloda lekareczke niemieckiego pochodzenia na imie ma Stephanie (nazwsiko zbyt trudne). Pani Doktor zajmuje sie zabiegami medycyny estetycznej miedzy innymi powieksza swietnie usta !! Jest o wiele tansza od innych lekarzy, gdyz dojezdza do domu do pacjenta. Kolezanki mi ja polecily i wszytskie zadowolone.
Za moje usta policzyla 500zl 1ml.
Pani lekarz Stephanie 503362165

Ostatnio byla tez u mnie z wirowka i wykonala u mnie Regeneris -osocze bogatoplytkowe za 550 zl

Jest mila i swietna. Mozna sie z nia skontaktowac o kazdej porze dnia, a jak pracuje w szpitalu i nie moze odebrac to na bank oddzwoni.

Szczerze polecam!

a słyszałyście drogie koleżanki o metodzie Lip Lift? słynie z niej dr Osuch, zastanawiam się własnie , jestem umówiona po Nowym Roku na konsultację w jego Warszawskiej klinice, zabieg polega na trwałym wypełnieniu górnej wargi, ponoć efekty super,kobiety chwalą. Może miała któras taki zabieg robiony?

W Gdańsku liplift bardzo ładnie wykonuje dr Banasiak https://k2medical.pl/services/lip-lift-chirurgiczne-modelowanie-ust/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja się zdecydowałam i nie żałuje http://irf.edu.pl/profesjonalne-powiekszanie-ust/ świetny efekt.
W salonie Perfect Look Clinic w Gdańsku! Powiększenie ust za pomocą takiego specjalnego urządzenia - hialuropen, dzięki temu nie wykorzystują igieł przy wpuszczaniu kwasu. Sprawdź ich stronę: https://perfectlook.clinic/

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie tanio kupić buty sportowe np. PUMY ?? (53 odpowiedzi)

Chcę kupić buty sportowe , ale jak najtaniej. Myślałam o allegro ,ale nie wiem czy tam jest...

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

do góry