Widok
Powiększony gruczoł piersiowy u 8 latki?! Pomocy co to jest?
smigaj do lekarza pierwszego kontaktu. corka klezanki miala 2 latka i powiekszone piersi. wyslali ja do endokrynologa. co dalej bylo nie wiem, ale jest dobrze.
Ja pamietam,że jak szłam do komuni czyli miałam jakieś 9 lat to tez tak miala i sie okazało,że zaczynaja mi piersi rosnąć:). hehe kto by pomyslał,że tak szybko.
Wyglądało to podobnie jak u Twojej córki. Moja mama tez ze mna była u lekarza, nigdy nic nie wiadomo co może oznaczac taka zmian. Nie wykluczone ze konieczna bedzie wizyta u endokrynologa.
Wyglądało to podobnie jak u Twojej córki. Moja mama tez ze mna była u lekarza, nigdy nic nie wiadomo co może oznaczac taka zmian. Nie wykluczone ze konieczna bedzie wizyta u endokrynologa.
Moja córka, obecnie 12sto latka jakieś 2-3 lata temu miała również jakby gulkę w piersi.
Poszliśmy do lekarza pierwszego kontaktu, tan dał nam skierowanie na USG piersi ( We Wrzeszczu na Grunwaldzkiej wykonują je dzieciom ) i okazało się, że to normalne, że dziewczynie zaczynają piersi rosnąć i powiększają się gruczoły, ale kazała kontrolować i sprawdzać, czy nic nie rośnie większego.
Moją córkę to troszkę pobolewało, teraz już jest spokój, wyrosły dwie rodzynki pod dywanem ;)
Poszliśmy do lekarza pierwszego kontaktu, tan dał nam skierowanie na USG piersi ( We Wrzeszczu na Grunwaldzkiej wykonują je dzieciom ) i okazało się, że to normalne, że dziewczynie zaczynają piersi rosnąć i powiększają się gruczoły, ale kazała kontrolować i sprawdzać, czy nic nie rośnie większego.
Moją córkę to troszkę pobolewało, teraz już jest spokój, wyrosły dwie rodzynki pod dywanem ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych