Widok

Pozbyć się bólu kręgosłupa, stawów itd.

Piszę, bo natrafiłam zupełnie przypadkiem na coś co likwiduje lub redukuje każdy ból. Bez znaczenia czym spowodowany.
Ja miałam problemy z bólem kręgosłupa od lat i zupełnie mi przeszło, za co jestem tak wdzięczna, że chcę się z tym z każdym podzielić !!

Nie jest to żadna chemia czy tabletki tylko nowosć w Polsce. To malutkie plasterki, które działają na bazie akupunktury. Nie wiem jak to działa ale działa fenomenalnie :)
Jak ktoś chetny to napisze szczegóły :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jak ręce Panu opadną na pewno pomoże je Panu podnieść nanoterapia lifewave
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ulgę przynoszą plastry rozgrzwające APAP Próbowałam polskie plastry, ale one są zbyt gorące więc nie polecam
Bardzo dobre są masaże kręgosłupa też rozgrzewają, ale trochę kosztują, no i ćwiczenia rozciągające/tylko bez przesady/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i w to wierzysz to iedna jestes...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ojciec z dyskopatią leczy się u Rosadzinskiego i sobie chwali. W końcu trafił na kogoś z pojęciem, bo wcześniej tych gabinetów i speców od rehabilitacji odwiedził dużo bez wyraźnych efektów. Facet przyjmuje tylko prywatnie, ale tak to już jest w Polsce, że jak chcesz się naprawdę wyleczyć to musisz płacić...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam fizjoterapeutę Andrzejwewskiego na plecy - http://firmanatopie.info.pl/rehabilitacja/5sxjgs37c1y1,gdanska-rehabilitacja-na-kregoslup.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpowiadam ze jednak mogą być cuda , sama korzystam i wiem jak działają , jak zdążyły mi rękę gdy nie miałam możliwości skorzystać z lekarza , jak ustępuje ból kręgosłupa itp
Wydaje Pan opinie o czym nie ma Pan pojęcia ani wiedzy i szkoda ze tak podchodzi fizjoterapeuta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Winno być zszyły mi rękę
https://m.trojmiasto.pl/forum/rehabilitacja-t535390,1,50.html , najlepiej do #rfp

Polecam takie gabinety jak http://akupunkturapokrywka.pl/gabinet-akupunktury/ , gdzie naprawdę zgodnie ze starą sztuką podchodzą całościowo do człowieka. : )
Kobieto jesli nie znasz tej technologii nie dyskutuj
Ocxywiscie ze dodatkowo warto korxystac zrechbilitacji.ale glutathione pomaga w szybszej regeneracji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej , mam te plasterki i są rewelacyjne , tak jak opisujesz , a niedowiarkom nic nie musisz udowadniać .
Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nieprawda. Większość ludzi ma przepukliny w kręgosłupie a w cale nie mają dolegliwości bólowych. Co więcej u ludzi z przepuklinami bóle kregoslupa mogą pojawić się i znikać mimo że przepuklina fizycznie istnieje. Znaczna większość bólu wynika z dysbalansu mięśni, zaburzeń biomechaniki stawów np kończyn dolnych, a ostatnie badania sugerują że stres jest niezależnym czynnikiem rozwijania bólu kręgosłupa. Proszę się dokształcić a nie przekazywać informacje sprzed 20 lat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
i to jest prawda
najbardziej śmieszy mnie fakt w opisie że za nieduże pieniądze
wreszcie jakaś sensowna odpowiedź
Poproszę o szczegóły
To nie ściema. Czytam te wypowiedzi sprzed 10 lat. Dzisiaj już wiadomo, że jest to bardziej technologia niż lek. Technologia zaprzęgając do pracy komórki macierzyste. Jeszcze niedawno ludzie negowali żarówkę i samolot....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem że wypróbowałaś i dlatego mówisz im nie. Ja też szukam ratunku i się zastanawiam nad nimi. Opisz proszę szerzej swoje doświadczenie.
Jak najbardziej nie ma przeciwskazań...ja po 8 letniej walce z bólem z radości mogę skakać gdyż 4 miesiace temu o nim zapomniałam
Poczytaj o badaniach i patentach i o historiach osób...Moja przyjaciółka dzięki tej technologi uratowała życie swojej mamy chorej na raka

Inne tematy z forum Zdrowie

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Powiększanie piersi tabletkami Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam sprawić sobie tabletki Perfect bust. Aktualnie jestem po 3 tygodniach...

do góry