Widok

Pozbyć się bólu kręgosłupa, stawów itd.

Piszę, bo natrafiłam zupełnie przypadkiem na coś co likwiduje lub redukuje każdy ból. Bez znaczenia czym spowodowany.
Ja miałam problemy z bólem kręgosłupa od lat i zupełnie mi przeszło, za co jestem tak wdzięczna, że chcę się z tym z każdym podzielić !!

Nie jest to żadna chemia czy tabletki tylko nowosć w Polsce. To malutkie plasterki, które działają na bazie akupunktury. Nie wiem jak to działa ale działa fenomenalnie :)
Jak ktoś chetny to napisze szczegóły :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
plastereczki i plasterki taaaaa..... jasne, blokady nie pomoa silne srodki prawie narkotyczne tez nie ale plastereczki pomoga!!!! mam powazny problem z bolami plecow i kregoslupa od dawna przeszlam juz wiele i niech sobie daruje ktos taka reklame bo tylko naiwni i to bardzoooo naiwni sie dadza nabrac ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Fizjoterapeuto drogi, ja też jestem fizjoterapeutką i sama z nich korzystam i moi pacjenci -Ci, którzy chcą, a większość chce jak tego doświadczy. Tylko trzeba chcieć poznać technologie a nie wszystko krytykować, bo się jest fizjo.... to właśnie dlatego powinieneś coś więcej na ten temat zgłębić zanim z twych szanownych ust wyjdzie taka krytyka.... Ktoś mądrzejszy od nas to opracował, a technologia jest cudowna. Zapraszam na moją stronę i chętnie z tobą porozmawiam jeśli tu jeszcze zajrzysz... zapraszam na stronę: http://nanoplastry.blogspot.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
hm... to po chwili testu przeszło Ci?
Ale, on przede wszystkim daje doświadczenie i pozwala za darmo przetestować na miejscu. Trochę szok, ale po paru minutach było u mnie 100 razy lepiej. I nie byłam jedyna, ustawiało się pełno ludzi :)

Myślałam że używasz i coś powiesz jako pacjentka a nie minutka :)
Także dla mnie również ściema .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyno zastanów się troszkę zanim takie głupoty zaczniesz wypisywać. Powiedz mi jak mały plasterek może wpływać na mechaniczny problem w kręgosłupie, plasterek cofnie powstałą przepuklinę krążka międzykręgowego (a to jest 95% przypadków bólu kręgosłupa). Osoby które mają problem z kręgosłupem i uwierzą w te głupoty mogą pogorszyć sobie sprawę. Boli kręgosłup = idę na rehabilitację ( i to raczej nie na NFZ bo tam też różnie bywa).
Niestety cudów nie ma!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z tego co piszesz to ty chyba generalnie mało słyszałeś.
To trochę przykre, że tak ludzie reagują mimo, że nawet nie wiedzą o co chodzi...
Ale to już nie moja sprawa.
A poza tym pisze się : fizjoterapeutą a nie om

Przekazałam informacje które mam i róbcie z nimi co chcecie. Tylko chciałam pomóc.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ty jesteś akwizytorem tych plasterków, czy twój facet?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem fizjoterapeutom i większej ściemy dawno nie słyszałem, ludzie zastanówcie się, równie dobrze można pobiegać nago po plaży i efekt będzie ten sam. Ręce opadają.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hej, przepraszam, ze odpisuję dopiero teraz, ale nie miałam chwilowo dostępu do internetu.
Z tego co wiem, może tego używać każdy i w każdym wieku. A to ze względu na to, że nie ma tam żadnej chemi czy leków.
Facet opowiadał, że to działa na bazie akupunktury czy akupresury i odbika pole elektromagnetyczne człowieka.
Widziałam, jak klei to na ubranie i buty więc przyznaję, że jest szok :)

Firma nazywa się LifeWave, podsyłam link do strony:
http://lifewavepolska.pl/

Generalnie jestem krytyczna i jak mi facet wyskoczył z plasterkami na wieloletni ból, to chciało mi się śmać.
(miał stoisko na ostatnich targach zdrowia na awf)

Ale, on przede wszystkim daje doświadczenie i pozwala za darmo przetestować na miejscu. Trochę szok, ale po paru minutach było u mnie 100 razy lepiej. I nie byłam jedyna, ustawiało się pełno ludzi :)

Wiem, że można się z nim normalnie skontaktować i on nawet może dojecać do domu, żeby zrobić takie testowanie. Więc nie jest to żaden kot w worku ,tylko najpierw wszystko można poczuć.

Ma na imię Michał, tel: 880-810-741

Ja osobiście mam zamiar polecać to każdemu do końca życia i trąbić o tym, bo konwencjonalna medycyna w szpitalach, często rozkłada ręce albo przepisuje nowe leki i wszystkie organy zaczynają się sypać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Karolina
no świetnie, że napisałaś... pogratylować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz cos wiecej tutaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poproszę o szczegóły i czy może używac to osoba mająca 82 lata?
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

Gastroenterolog -prosze o informacje (7 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...

Środki na erekcję dla osoby po 60 (7 odpowiedzi)

Jestem po 60tce... ale nada z żoną prowadzimy jak mi się wydaje bujne pożycie. Od pewnego czasu...

do góry