Widok

Pozdrawiam wegetarianów

Pozdrawiam wegetarianów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
MY CIEBIE NIE !!!!!!!!!!!!!POŻERACZU TRAWY!!!!

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
żryj trawę!!! ^_^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A Hal jak zwykle subtelny!
Ja tez pozdrawiam weg.!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
... ( grzeczni ) Panowie Dwaj... już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj... :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wypić ciągle mogę
Ide wpierd.... stejka
image
skoro nie jesteś wegetarianinem to dlaczego wtranżalasz się w post dla nich,twoja opinia nikogo tutaj nie interesuje !!!
Specjalnie dla Seweryna

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gdyby organizm ludzki był przystosowany do pokarmu roślinnego, to mielibyśmy trzy żołądki, jak krowa :)
Bez wątpienia lubię ścieżki, którymi chadzają Twoje myśli... ale najlepszym się zdarza :)
> Bez wątpienia lubię ścieżki, którymi chadzają Twoje myśli

Dzięki :)

> ... ale najlepszym się zdarza :)

tego nie kumam
Jam prosty chłop. W dodatku panna. Do mnie trzeba dużymi literami. 100% logiki, 0% niuansów, bo nie skumam.
Czy będzie dużym nietaktem zapytać, który masz dzisiaj dzień?
Bo jeśli dobrze główkuję, bedziesz drugą osobą, którą rozpoznaję cyklicznie ze sposobu pisania :)
Który mam dzisiaj dzień... teraz ja nie rozumiem :)
Pytanie było nietaktowne i w zasadzie wstydzę się, ze zadałem je publicznie (tym bardziej wstydziłbym się je zadać prywatnie.... w wiekszosci sytuacji :)
A Twoje niezrozumienie umacnia mnie w tezie, która przedstawiłem powyżej. Ale, żeby się upewnić będę to jeszcze sprawdzał.
Odnośnie Twojego pytania mam dwie koncepcje.

Pierwsza zakładała, że bardzo się domyślam, ale pytanie jest nie na miejscu. Przemilczałam.
Kolejna wersja, wiążąca się z "drugą osobą", podsunęła mi pomysł z jakimś alter ego. Hmm... oprócz "jednorazowego" wyskoku z Incognito, wcześniej zdażyło mi się zabrać głos w wątku, w którym z zasady się nie odzywam. Generalnie jestem wierna sobie.

Ale jeśli dalej chcesz sprawdzać... wzmożę czujność :)

> Pierwsza zakładała, że bardzo się domyślam, ale pytanie jest nie na miejscu. Przemilczałam.

I ta koncepcja jest własciwa a za nietaktowność pytania przeprosiłem powyżej.
Jeśli mogę mieć prośbę... nie wracajmy już do tego. Odnoszę wrażenie, że w pewnym momencie poszłam o krok za daleko.

> nie wracajmy już do tego.

ok.

> Odnoszę wrażenie, że w pewnym momencie poszłam o krok za daleko.

Nigdy nie odniosłem takiego wrażenia a wypowiedzi powyżej i tak są zupełnie niezwiązane z wcześniejszymi.
Jeden żołądek składający się z czterech komór. Uściślenie :)

Chłop, w dodatku panna- rzeczywiście udane połączenie.
so long and good night ;)))
http://www.youtube.com/watch?v=KSNKCfxcYvE
> Jeden żołądek składający się z czterech komór.

Żwacz, czepiec, trawieniec i księgi. Masz słuszność co do liczby - ale dla mnie to i tak są cztery żołądki, podobnie jak mieszkanie ma cztery pokoje nawet jesli między nimi są drzwi i otoczone jest wspólnym murem zewnętrznym - a nie tylko jak w hotelu, gdzie każdy pokój ma swoje wejście :)

> Chłop, w dodatku panna- rzeczywiście udane połączenie.

Badań genetycznych sobie nie robiłem, ale wygladam jak chłop, czuję się jak chłop i mam budowę anatomiczną chłopa - to chyba jestem chłopem, nie?
A Panną jestem zodiakalną. Nie wierzę w te bzdety - ale akurat dosyć ściśle spełniam cechy Panny (szczególnie jeśli chodzi o upiardliwość) :)
> dla mnie to i tak są cztery żołądki

Uprzedzając pytanie, czy mam 4 serca? Nie, mam jedno z dwoma przedsionkami i dwoma komorami (chyba... nie widziałem swojego serca na oczy).
Różnica polega na funkcjonalności. Każdy z żołądków (lub "żołądków" jeśli ktoś tak woli) pełni inną funkcję. I na dobrą srpawę mogłyby byc rozmieszczone zupełnie inaczej (jak w hotelu). Jedynie Pan/ewolucja (niepotrzebne skreslić) dla oszczędności upakował(-a) to w jeden duzy worek.
Serce natomiast funkcjonalnie jest jednym organem, zdublowaną pompą z dwoma wejściami i dwoma wyjściami. Czyli w zasadzie dwoma niezależnymi sercami w jednym w jednym opakowaniu (dla oszczędności)
I zrobił nam się wątek anatomiczny ;)
I tak nikt nie podtrzymał entuzjazmu seweryna i wątek skazany był na wymarcie.
Zatem nie widze przeszkód w dygresowaniu go na anatomię. Może wyniknie z tego coś ciekawego? ;)
Sadyl, Ty nie masz serca... ^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co? Mechanizm różnicowy?

Znasz Sadyla dłużej, więc pewnie doskonale się orientujesz.
Zdradź sekret :)

Bezwzględny :))))
Zgrabnie schodzisz z tematu, ale odpowiedzi mi nie udzieliłeś.
Jeśli uważasz, że Sadyl nie ma serca... to co ma zamiast? Jaki mechanizm lub napęd?

Bezwzględny... nie tylko On pewnie bywa. Większość facetów przynajmniej za takich stara się w pewnych sytuacjach uchodzić. Wobec niektórych osób. Przynajmniej tak to ma wyglądać. A jak jest naprawdę... chyba też masz świadomość :))

Każdy facet ma miękki brzuszek - zależy od okoliczności :)
I taką odpowiedzią mam się zadowolić?

Obawiam się, że tak. Resztę musisz sobie dopowiedzieć, co dla kobiety przecież nie jest trudne, nieprawdaż? :)
Domysły i fakty to dwie różne sprawy, nieprawdaż? :)

Chodziło mi o liczbę. Cztery żołądki. Efekty funkcjonowania zawsze są niemal identyczne :)

Sadyl... chłopie- Panno :)
Miałam absolutną pewność, że piszesz o znaku zodiaku. Przez myśl nawet żadna złośliwość mi nie przebiegła. W tym kontekście pisałam o udanym połączeniu. Jako chłop-Skorpion byłbyś pewnie nie do zniesienia.

Na poprawę humoru... ja kobieta- zodiakalne "nie wiadomo co". Urodziłam się dokładnie na przełomie znaków, więc sobie wybieram, w zależności od okoliczności. Chyba jednak bardziej Byk niż Bliźniak...

znowu chlew z wątku, przez "myślących inaczej"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Skoro chlew, to się poczęstuj, przecież lubisz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
skąd wiesz co lubię
wieszczu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Choć ja nie jestem wegetariański..."
http://www.youtube.com/watch?v=pRrERGxIlBQ
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lubię czarny humor, ale bez przesady...nawet TU.
oj tam oj tam ;)
http://www.youtube.com/watch?v=s88r_q7oufE
Widzę, że każdy wątek jest dobry, żeby wrzucić muzykę ;)
Pisze sie chyba
Pozdrawiam wegetarian
Ale co ja ta wiem,gupi chopak ze wsi
Widać głupota ma się nijak do miejsca pochodzenia lub zamieszkania.

Nie mam nic do wegetarian. Chociaż nie wyobrażam sobie życia bez mięsa, to potrafię się bez niego obyć.

Szkoda, że nie ma jakiś porządnych restauracji wegetariańskich, na studencką kieszeń. Bo BioWay (dawny GreenWay) jakoś d*py nie urywa. Wszystko jedzie soją! Ble!
jestem kims! jestem wegetarianem!

wow, niesamowite, kiedys nie jadłam miesa bo mi nie smakowalo ale nie doszukiwałam sie ani nie dorabiałam ideologii, widze ze teraz dla niektorych to takie zywieniowe hipsterstwo..

co by nie bylo, mam sporo znajomych wegetarian, powody rozne, niemniej wszystkie zwiazane z problemami zyciowymi typu niekochajacy tatus, spiny w chacie, itd...

im wieksze natezenie problemow, tym wieksze natezenie w ideologizowaniu swoich nawykow zywieniowych.

Kogo to obchodzi co kto żre?? czy ja chodze i mowie kazdemu na ulicy ze lubie marchewke albo jajko sadzone?

Ekshibicjonizm wegetariam moge tylko porownac do ekshibicjonozmu homoseksualistow, ten sam nachalny sposob wmawiania ze nienormalne jest normalne.
Wegetarianie wszystkich krajów łączcie się :) I zapraszamy na grilla :)
Ja też wolę warzywa :) ale kabanosek..hm....od czasu do czasu nie jest zły ;))))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry