Widok

Pożegnać się czy olać

Na imprezie poznałam faceta pobawiliśmy się od razu mi wpadł w oko, ale nie chciałam podać swojego numeru. On za to dał mi swój, ja nie zadzwoniłam.
Po dwóch dnia on zadzwonił znalazł mój nr.
Zaproponował spotkanie na kawę a ja się zgodziłam... było miło kulturalny, inteligentny facet dobrze wykształcony, mający swój dobrze prosperujący biznes -Żonaty. Ja też w związku bez męża.

Utrzymywaliśmy kontakt smsy krótkie telefony ;często pisał o sexie i o spotkaniu w hotelu. Wiedziałam o co mu chodzi właściwie mi też o to...
On coś wymyślił ze ma spotkanie służbowe w hotelu żebym przyjechała na kawę... bałam się ale pojechałam. Czułam się trochę dwuznacznie do niczego poważnego tam nie doszło... Powiedziałam mu ze sexu to raczej szybko nie będzie... Mniej się odzywał... Ja się zauroczyłam.
Umówiliśmy się w klubie dużo alkoholu i trochę popłynęliśmy z emocjami.
Były krótkie spotkania i sex ..On niby chętny ale czułam dystans,. JA niby chciałam zabawy ale trochę się zaangażowałam. Trwało to ponad miesiąc.On w końcu zerwał kontakt po prostu przestał się odzywać... W sumie ok nie wiązałam z tą znajomością przyszłości ale trochę mi smutno ze tak bez słowa.
Tydzień milczenia napisałam smsa czy złożył śluby milczenia czy żyje odpisał ze żyje i ze się zdzwonimy .Nie zadzwonił

Chciałabym mu podziękować za miłe chwilę ze miło mi było go poznać, głupio tak bez pożegnania kończyć taką fajną przygodę.
Wiem ze mnie zlał, ze się zabawiał ja tez przeżyłam fajne chwile
Nie chcę być natrętna ale też dziwnie tak bez słowa..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23
Tak Artur w związku w którym nie ma miłości , szacunku ,wierności nie warto tkwić ani dla dobra dzieci ani dla żadnej innej wydumanej przyczyny. Po wyczerpaniu możliwości naprawy związku dojrzali umysłowo ludzie potrafią się rozstač a nie tkwić e czymş co związkiem nie jest.
Artur gdzie jesteś? Pewnie pobiegłeś po chrust i ochoczo układasz stos dla Agaty :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
technicznie -- oboje musieli zdjac
nie ma innej opcji
:)
wiec oboje macie racje..a to juz cos rozwiazuje

spor moze dotyczyc tego,kto pierwszy
ewentualnie tez, kto zbyt ochoczo???
:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaraz zaraz. Nie rozpędzaj się. To że ona zdjela majtki i dała mu d*py to jest niby jego wina ?? Hahahaha nie żartuj sobie. A gdzie miała swój rozum?? Nie zapominaj że jak suka nie da ... koniec tematu zrozumcie to w końcu kurde! !! Nie robcie z siebie ofiar...!! To że on jej się spodobał nie znaczy że ma od razu zostawić wszystko i ulec pokusom Kobieto ! Ogarnij sie... !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po babce to pojechali, a co z facetem co fujarki w gaciach nie umie utrzymać? I też tak jak autorka wątku daje na prawo i lewo. Jak babka daje de to jest ta niedobra, a jak facet uwodzi mężatkę to co? Czemu takie jednostronne nieprzychylne opinie?
A ten facet to niby całkiem w porządku i wina kobiety bo się nie szanuje?
To ten gość zaczął temat to on szukał przygody i nalegał na spotkanie.
To jak to jest, panowie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
...pod warunkeim ,ze mocno sie i długo... i najpierw zapoznajesz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lisbet- po to zapoznajesz sie z czlowiekiem przez pewien okres czasu, i stwierdzasz czy jest dobry, co sie podoba a co zmienic mozna. a nie potem jak jest ci zle i nie daje ''satysfakcji'' to zmieniasz na lepszy model i robisz co chcesz.... nie tędy droga niestety. i jezeli dalej masz takie podejscie i nic nie robisz z problemami w związku to widocznie nie dorosłaś umysłowo do dojrzałego zwiazku. Bierz Kolezanke Agate i lec na Monciak...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie tylko usiąść i rozmawiać ale również tam gdzie związek nie daje satysfakcji po prostu się rozstać zamiast tkwić w nim , zdradzać , oszukiwać partnera i siebie. Tacy ludzie Aga jak Ty i ten facet od zdrady jesteście jak związkowe zombi, nie znajdziecie szczęścia tam gdzie tak usilnie szukacie. Nie tędy droga .
ja sie nie obrazam
robie to samo -wrzucam całemu rodowi meskiemu za jego małorefleksyjne jednostki

wazne -rozmawiac ,mówic ..jak sam piszesz ..słuchac
no w koncu ktos Rozumie.
Będę bronił poglądu Arka a to z tej prostej przyczyny ze on ocenia konkretna sytuacje- sytuacje zdrady- myślę że nie generalizuje a raczej nie próbuje zdrady tłumaczyć czy szukać usprawiedliwienia gdyż posiada właśnie takie zasady moralne.Gdy ktoś się zobowiązuje do czegoś /przysięga malzenska-wierności i uczciwosci/ to mimo upływu czasu i niedogodności w związku powinna być zachowana ponieważ daje zdradzanemu partnerowi takie prawo -a sytuacja zdrady to kłamstwo i zachwianie zaufania.Przecież można usiąść i porozmawiać a zdrada sama w sobie świadczy o swego rodzaju budowaniu nowego związku na ruchomych piaskach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przeprosiny przyjęte :)
Przepraszam wszystkie szanujące sie Kobiety, za to ze wrzucam was do jednego worka.
no taaak!
powoli..najpierw niech przestanie wierzgac...zaufania nabierze..z reki jedzenie wezmie...
ujezdzanie na samym koncu jest:p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Isztar, mustangi to się raczej... ujeżdża ;P
alle czekaj...
on jak taki dziki ,zle traktowany mustang jest
wow!
takiego oswoic:)pp
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Arek...Z twojego poprzedniego postu życiowa prawda to wszystkie kobiety to szmaty. Powiedz , jak z tobą dyskutować?
Jakich użyć argumentów jeżeli ty masz ugruntowany pogląd.
Równie dobrze mogłabym powiedzieć że każdy facet to świnia ale nie powiem bo to bzdura.Taka sama jak twoje zdanie o rodzaju żeńskim. Dyszysz jadem człowieku. Nie pytam dlaczego bo to nie moja sprawa ale zastanów się nad sobą :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja Ci powiem, gdzie użyłeś nieodpowiednich słów - zwróciłeś się do WSZYSTKICH KOBIET, a nie wszystkie są takie, jak opisałeś. Tak samo jest z facetami. Świat się zmienia, dawne wartości przestają nimi być, dawne priorytety już nimi nie są. Ale nie WSZYSCY tak uważają / postępują. I dotyczy to płci obojga.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
inka inka- jak ma nie być w mych słowach tyle jadu ,jak to jest zyciowa prawda.! Napisz mi prosze gdzie ja uzylem złych albo nie odpowiednych słów. a po drugie nie zapominaj że to większości jest wasza (kobiet) wina. Był tu wyzej juz ten cytat.: ,,Jak suka nie da ...'' wiec o czym my mówimy. Ja tez miałem kobietę, i myslicie ze inne nie ''podbijały, bajerowały''? Tak robiły to, ale trzeba umieć zobowiazać sie do czegoś. Trzeba z czego zrezygnować, trzeba umieć przede wszystkim w zwiazku ROZMAWIAĆ!! Ludzie rozmawiajcie o problemach czy to takie trudnee ??? Jeżeli on CI nie sprawia przyjemności w łóżku, bo wybiera jedna i ta samą pozycje czy cokolwiek innego to weź go usiądzcie i porozmawiajcie: Kochanie w tej pozycji nie jest mi przyjemnie, kochanie pieść mi ''perełke'' dlużej, itd Wszystkie inne problemy tak rozwiązujcie a nie odchodzicie w bok, i szukacie ''czegoś lepszego'' u kogos' bo tamta lepiej się ubiera, to ten lepiej dba o siebie i tak dalej..
Nikt nie jest idealny i takiej osoby nie ma, ale każdy ma w sobie coś wyjatkowego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A spróbuj go nazwać. :-) tak wprost
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Racja...dobrze że tu napisałam wy mi inny problem uswisdomiliscie...
do góry