Widok

Poziom spadł

jedzenie było swietne - miesiąc temu. Ostatnio zamówiłem danie obiadowe, które było niedoprawione, składniki czuć że jakościowo nienajlepsze. Jednak stwierdziłem, że spróbuję ostatni raz. Niestety - zawiodłem się. Mięso w pizzy nieświeże, wręcz smierdzące. Pizza nie nadaje się do jedzenia. Zmarnowane pieniądze. Szkoda, bo często zamawiałem a tak stracili kolejnego klienta.
Moja ocena
Dragon Pizza kategoria: Pizzerie
obsługa: 3

menu: 4

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: -

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej jeśli będziesz im przynosił swoje świeże mięso,ale gdzie tu takie dostać ?? Plan jest taki ! Jeśli masz balkon to możesz hodować swoje mięso tam,a jeśli nie masz no to stracili klienta. Niedoprawione ? Mogłeś powiedzieć ze prosisz o g*wniany smak to byś taki dostał. Nikt nie wie co lubisz i z jaka ilością przypraw (żałosne). Ludzie nie dajcie się zawriowac,jeśli lubisz ostre to poproś o ostre a nie tu wypisujesz takie bzdury. Zamawiam pizze i obiady z Uranowej i jakoś nie trafiłem na śmierdzące mięso. A tak na marginesie skąd wiadomo ze mięso jest nieświeże ? Widocznie mama Cie karmi taki stad taki uraz. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry