Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karkówka z grilla z boczkiem wątek zamknięty Bardzo dobry zestaw obiadowy, duża porcja, surówki świeże, mięso dobrze...
~Koralowtg
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2017

Fatal error wątek zamknięty Czas dostawy podobno miał wynieść godzinę, jechało 2:30(kierowca twierdził,...
~Vqrviony
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 listopada 2016

Miłe Zaskoczenie wątek zamknięty Zamawiałem u konkurencji,mój znajomy opowiedział mi o Dragonie.Pierwszy raz...
~Seba
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 października 2016

idealnie wątek zamknięty idealna pizza jak i inne dania . Czesto zamawiam i nigdy sie zawiodlem ....
~andrzej z oruni
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 października 2016

popsuło się. długi czas oczekiwania na dostawę wątek zamknięty niestety coś od pewnego czasu się u nich zepsuło, że czas oczekiwania...
~xyz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 października 2016

Najlepsza Pizzeria na Oruni Górnej. wątek zamknięty Od pewnego czasu pizzę zamawiam już tylko u nich. Oprócz tego polecam ich...
~Bartoni
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lipca 2016

Najlepsza pośród tańszych wątek zamknięty Ulubiona pizzeria mojej mamy :) pizzy z innych lokali już nie ruszy, a...
~Adaś
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 grudnia 2015

kebab z sałatką z obiadu z koperkiem??? wątek zamknięty mielismy to nieszczescie i zamowilismy kebaby na Oruni,pierwysz raz mięso...
~sylwia
-

dodano: 11 października 2015

tanio, dużo ale niesmacznie wątek zamknięty miła obsługa, w menu bardzo dużo pozycji, jakość jedzenia baaardzo słaba,...
~Aga
-

dodano: 20 września 2015

Dragon Orunia wątek zamknięty Duży Dragon na grubym cieście rozwala system:) super obsługa i super smak...
~zibi
-

dodano: 1 lipca 2015

niezbyt przyjemna kasjerka! wątek zamknięty Dzis zostalam totalnie olana poprzez bardzo niemily ton glosu Pani ktora...
~NS
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 stycznia 2015

kajojek - opinia wątek zamknięty Dobre jedzenie , fachowa obsluga. Jest dobrze :)
~kajojek
-

dodano: 12 grudnia 2014

jest super. wątek zamknięty najlepsza pizza w okolicy :)
~Karol
-

dodano: 22 listopada 2014

REWELACJA wątek zamknięty Pizza rewelacja , obsluga również. Pelen profesjonalizm, szczerze polecam....
~Sandra
-

dodano: 19 listopada 2014

Skandal !!!!!!!!!!!! wątek zamknięty SKANDAL SKANDAL SKANDAL!!!!!!! Ja rozumiem wszystko, że jest sobota i jest...
~Ewa
-

dodano: 8 listopada 2014

Bardzo dobra wątek zamknięty Pizza spoko,najlepsza na Oruni lecz kucharz ma chyba ADHD bo strasznie krzyczy.
~Alan
-

dodano: 29 października 2014

najlepsza pizza w okolicy wątek zamknięty jak wyzej nic dodac nic ujac
~cscd
-

dodano: 18 października 2014

jestem zadowolona. wątek zamknięty Wybrałam się, z chłopakiem na obiad do Dragona i oboje byliśmy zadowoleni....
~Zosia
-

dodano: 10 września 2014

Smacznie wątek zamknięty Miła obsługa, jedzenie bardzo dobre. Ogólnie mówiąc najlepsza pizzeria w...
~Darek
-

dodano: 9 września 2014

Poziom spadł wątek zamknięty jedzenie było swietne - miesiąc temu. Ostatnio zamówiłem danie obiadowe,...
~abc
1

dodano: 2 września 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry