Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepsze przedszkole wątek zamknięty Moje dziecko uczęszcza do oddziału tego przedszkola w Gdyni. Jesteśmy bardzo...
~Mama Diany
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2017

Polecam wątek zamknięty Wspaniała placówka. Kompetentne Panie, zawsze uśmiechnięte, pomocne....
~Mama
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 września 2013

POLECAM!!!!! wątek zamknięty Mój synek uczęszcza do przedszkola od września jest bardzo zadowolony - cóż...
~Mama
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 listopada 2012

POLECAM wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona. Moje dziecko codziennie opowiada o zajęciach,...
~MAMA
-

dodano: 5 listopada 2012

Bardzo na plus! wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru przedszkola dla naszego dziecka. Kadra-...
~Zadowoleni rodzice
-

dodano: 24 października 2012

Bardzo dobre przedszkole! wątek zamknięty Moje dziecko od pierwszego dnia polubiło to przedszkole. Miła i ciepła...
~Mama przedszkolaka
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2011

dziecko z chęcią chodzi do przedszkola wątek zamknięty placówka zajmuje dom jednorodzinny z duzym ogrodem wyposazonym w ciekawy plac...
~monika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 stycznia 2010

Polecam POZIOMKOWO wątek zamknięty Nasz skrzat uczęszcza do tego przedszkola i jesteśmy bardzo zadowoleni...
~Zadowoleni rodzice.
2

dodano: 29 grudnia 2009

Poziomkowo wątek zamknięty coś pachnie mi tu autoreklamą...
~też mama
-

dodano: 11 stycznia 2010

polecam wątek zamknięty Nie będę się dużo rozpisywała gdyż moi poprzednicy ujęli wszystko co chciałam...
~Katarzyna
-

dodano: 21 grudnia 2009

NAJLEPSZE wątek zamknięty Wypowiem się o Przedszkolu Niepublicznym w Mostach, ponieważ do niego...
~Mama zadowolonego przedszkolaka
-

dodano: 7 grudnia 2009

REWELACJA wątek zamknięty Chciałabym się podzielić swoją opinią na temat przedszola POZIOMKOWO. Mój...
~Mama Kuby i Wiktorii
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 listopada 2009

WZOROWE PRZEDSZKOLE wątek zamknięty Bez wahania oceniam POZIOMKOWO na 6+ . Moja córeczka UWIELBIA tam przebywać,...
~marta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

13

wątków

do góry