Widok

Poznac kogos

Dlaczego facetowi po rozwodzie i przejsciach tak ciezko znalesc druga polowe ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maniekbks@interia.pl łap maila Daria
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo facet lub kobieta sami maja blokade ktora odpycha potencjalnego partnera. Najpierw terapia i praca nad soba a potem szukanie. I na tym koniec
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie jest tak ze ta blokada sama zejdzie jak sie kogoś pozna ?

Nie uciekl ,tylko czyta i analizuje :)

Zejdzie zejdzie na pewno!

To sie nazywa doświadczenie :)

Do usera który załozyl ten temat. Niech sie ogarnie i weźmie d*pe w kroki, odczuj druga młodość, a nie się zamartwiaj... Nie warto... Sam jestem po rozwodzie i wiem co mówię. A tego hwastu jest mnóstwo...

Ktoś kogoś tu wogole poznał ?

Jeszcze nie. DoraGda@wp.pl.

Dzięki ;)

ha ha
"d*pe w krok...i ..u
i w troki..

chwastu..?

a facety to co?
motylki?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

User - odpowiedź na Twoje pytanie nie jest łatwa, choć w pierwszych chwilach wydaje się oczywista.
Biorąc pod uwagę moje doświadczenia - mogę tylko powiedzieć, że wszystko zależy od tego czy trafisz na tę właściwą osobę. Wtedy już nie ma znaczenia co było, jaki bagaż doświadczeń masz za sobą i co ze sobą wnosisz do nowego związku. Jeżeli znajdą się dwie osoby, które naprawdę chcą i akceptują siebie zupełnie - nie pozostaje nic na przeszkodzie aby spróbować budować coś razem, wspólnie.
..
Niestety jest druga strona medalu (również z moich osobistych doświadczeń i obserwacji) - wiele kobiet "dzisiaj" szuka mężczyzny bogatego, przystojnego, bez zobowiązań żadnych. I jak widzę - te kobietki zostają same. Mężczyźni (niektórzy) po rozwodach i nieudanych związkach niejednokrotnie szukają ideału (podobnie jak kobiety) - ideały nie istnieją. Szukają kobiety zgrabnej, pięknej, bez dzieci, "bez przeszłości", bez wad - niestety nie istnieją takie.
Czasami naprawdę poważnie trzeba się zastanowić czego oczekujemy i kogo chcielibyśmy mieć tak naprawdę obok siebie w życiu.

User - jeżeli jesteś dobrym człowiekiem - to trafisz na tę właściwą osobę prędzej czy później - o ile nie będziesz miał marzeń i wymagań jak kobiety - typu: "rycerz na białym koniu" - nie ma takich. Chociaż jak już spotkasz właściwą osobę to pewnie będziesz ją określał jako "dar z nieba" i "księżniczka z wieży".
Unikaj tylko tych dziwnych "dziuń", zrobionych na bóstwo w nocnych klubach :) Spójrz sobie gdzieś "dalej" :)

Ja w końcu trafiłam na swojego rycerza - mając blisko 40 lat i dwoje dzieci. A i On miał za sobą rozwód i "przejścia" i dziecko.

Nic nie jest przesądzone.

Trzymam kciuki :)
Pozdrawiam
Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność i daje więcej światła.

Jak tam ? :)

@ typu: "rycerz na białym koniu" - nie ma takich.

Obstawiam że są aczkolwiek z dużym prawdopodobieństwem nie są zainteresowani wyświechtanymi Dżesikami z dzieckiem... czy pseudo księżniczkami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobiety często szukają księcia na białym koniu, a jak go znajdują to są szczerze zdziwione że ciągle każe sobie usługiwać....
Faceci często szukają pięknej księżniczki, a jak ją znajdują to są szczerze zdziwieni że wymaga od nich królewskich zbytków...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kocio ma rację w 100%. Z drugiej strony znaleźć partnera lub partnerkę jak najbardziej życiowego i normalnego to prawdziwa sztuka - gorzej idzie niż księcia i księżniczkę.

A bo to musi trafić swój na swojego a o to w życiu nie jest tak łatwo
Trafić kogoś że swojej bajki to jak w lotto wygrać

Zależy jak na to spojrzeć jaka miarka - to jak z włosami masz kręcone marzysz o prostych i na odwrót :)

Dobrze prawisz. Ale niektórym się to nawet udaje. Na dodatek niespecjalnie szukają.
Kogo szukasz? Co sobą reprezentujesz? Co jesteś w stanie ofiarować kobiecie? Na te pytania musisz sobie odpowiedzieć.
Z doświadczenia wiem, że panowie w Twoim wieku szukają dużo młodszych Pan a te patrzą na panów w Twoim wieku jak na tatusia no chyba że kieszeń masz odpowiednią to i miłość na chwilę się znajdzie. Rozgladnij się za kobietami w stosownym wieku do Ciebie. Zadbaj o siebie i się uda.
do góry