Widok

Poznac kogos

Dlaczego facetowi po rozwodzie i przejsciach tak ciezko znalesc druga polowe ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak masz sam dzieci, szukaj kobiety z dziećmi - równowaga sił i problemów - kto kiedy z kim się spotyka, jak zorganizować święta, wakacje, dzień dziecka, kto kogo zawozi do szkoły czy lekarza, płaci alimenty. Myślę, że dla kobiety, która nie ma dzieci to nie jest na pewno atrakcyjne. Natomiast zauważyłam, że rozwodnicy / rozwódki z dziećmi marzą o osobie bez żadnych zobowiązań bo to im dużo ułatwia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Często kobiety, które również są po przejściach i same mają dzieci, szukają podobnych facetów."

I czasem nawet znajdują. :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobiety narzekają dokładnie na to samo ;-)
A co do tego, że kobiety wolą bezdzietnych facetów to bzdura. Zależy od kobiety i jej potrzeb. Często kobiety, które również są po przejściach i same mają dzieci, szukają podobnych facetów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bezwypadkowy - lepiej się kojarzy , a ten po przejściach to nie wiadomo przez kogo był klepany i ile szpachli ma w sobie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprecyzuj co znaczy po przejściach. Łatwiej będzie dyskutować. Na pierwsze co, wysuwa mi się, fakt, że masz może dzieci i szukasz kobiety bezdzietnej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zgodzę sie z tym do końca. Fakt ze facet ma dzieci i jak wykazuje duże zainteresowanie jest to duży plus w oczach kobiet. Pewnie widza w nas jakiegoś super tatę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

User bo kobiety wolą facetow którzy nie byli żonaci o czym pewnie sie przekonales i bez dzieci te ktore nie maja dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry