Widok

Poznam Inteligentną Dziewczynę!

po tym co widze, z kim piszę i rozmawiam to zaczynam wątpić w inteligencje i mądrość Dziewczyn, Kobiet...

Pisać że białe jest białe a czarne jest czarne to nie rozumieją, a są po studiach czy innych szkołach wyższych...

Czy jest tu kobieta która zrozumie coś co się jej powie lub napiszę w naprawdę bardzo obszerny sposób?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Poznam Pana Wątpliwego:) Jak się mogę z Tobą skontaktować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Troszkę więcej wiary w ludzi...Nie uważasz, że generalizujesz? Przecież to samo można powiedzieć o płci przeciwnej;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za ostrzeżenie Pozwól, że sama to ocenię...Mam 27 lat i daleko mi do emerytury;) Sam wpis mnie zaintrygował. Chciałaby poznać Wątpliwego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swoją uwagę kierowałem bardziej do Wątpliwego :)

Ale zgadzam się z tym co pisze, bo często z tej wirtualnej gadaniny nic nie wynika. Dziewczyny piszą, jak to one zakuwają teraz do sesji, ale że chcą się spotkać, po czym milkną albo wymyślają zabawne historie w stylu: muszę odebrać tatę i mnie nie będzie : )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
@ktosik / mmrob / miód-malina / kilof / carrington itd:

Mam dla ciebie dobrą i zarazem ostatnią radę:
Kup sobie wózek do zbierania puszek, póki jeszcze masz za co.
Nawet sobie w swoim przyciasnym mózgu nie wyobrażasz, w jakie g.. wdepnąłeś.
image
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ktoś cię pytał o zdanie? Kupię wózek, ale dla ciebie, będziesz mógł dorobić dla mnie na rencie :)))

Kto dołki pod kim kopie, ten sam w nie wpada ... ZADyl :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kolejny klon z szafy @4 )))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja chętnie poznam inteligentnego faceta ;)
W jakim wieku ma być ten facet?
Ja niebawem kończę 25 więc...26-30 ;)
Ja też chętnie poznam inteligentną dziewczynę;) 18-24;)
Podpisuję się pod tym :)
a kakaka to osobnik jakiej płci? :)
...spróbuj tutaj...
Jesteś nowa na Forum, to coś Ci wyjaśnię..
Takich wątków, gdzie ktoś kogoś pozna, jest całe mnóstwo.
W tym konkretnym, Wątpliwy założył wątek i nie podał do siebie żadnych namiarów i więcej sie nie odezwał. To norma.
Taki "casting" - dziewczyny mają się zgłaszać i prezentować swe wdzięki (intelektualne rzecz jasna) z podaniem wymiarów, numeru gg i komórki.
A On/Ona sobie może coś wybierze i może się odezwie ;)

@Wątpliwy:
Jeśli Cię uraziłem i jesteś inny, to sorki. Chciałem po prostu zobrazować pewną, dosyć częstą, zasadę.

Jak już kilkukrotnie pisałem na Forum: Dużo łatwiej byłoby Wam wszystkim się poznac, gdybyście nawzajem odpisywali sobie - a nie każdy zakładał swój własny wątek ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
dawno Cię nie było ;) czy mi się wydaje....?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@~sαyl

i tu się muszę z tobą zgodzić, w 100% trafiam w sieci tylko na takich facetów, niby szukaja inteligentych kobiet, ale to tylko pozory, liczy sie predewszystkim wygląd, już wdrugim mailu nalegaja na przesłanie zdjęcia, a jeżeli szuka tylko kogoś do pogadania przez internet, to po co mu wiedzieć jak ta odsoba wygląda

też chętnie poznałabym w końcu inteligentnego faceta i fajnie by było, jakby był szczery i dojrzały emocjonalnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@jupi:
Rozumiem, że napisałaś to niezalogowana. Będąc zalogowana. mogłabyś swym awatarem letko wystraszyć. Nie to co ja ;)

Inteligentny, szczery (boleśnie) i dojrzały (o ile nie przejrzały) facet to JA!

A poważnie:
'Urok' Neta. Żeby trafić na perełkę, trzeba przerzucić wiadra szlamu. Kazdy sądzi, że za złudną maską anonimowosci (mmrob: do ciebie piję) się schowa i może sobie pozwolić na więcej niż w realu. Stąd wszechobecne chamstwo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mój awatar straszy?
"Jeżeli jakiś problem nie ma rozwiązania, to znaczy, że nie ma problemu"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (184 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam geja (76 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry