Widok
Poznam JA ----> Madrą ladną i biedną
jw, coz moge dodac warunek konieczny to 3 przymiotnik, osobniki USTAWIONE płci zenskiej sa nie-do-zniesienia. Wymagaja cudow z mtv, kredytow na 1000lat i zycia ksiezniczki. Duzo sie da ale ......... :) wiek 20-30.
O mnie - hmmmmmm 27l, sam z braku czasu i checi....czasami, pracuje, juz sie nie uczy, w wolnym czasie smigam na koparce albo ladowarce ;) , podlaczam elektryke:P maluje szpachluje, masuje , ustawiam kregoslupy itd :D nie ma rzeczy NO CAN DO . Mam mgr jakby kogos interesowalo, ale nie jest mi zbytnio przydatne. Sporty nie sa mi obce - praktycznie wszystkie poza szachami i strzelectwem.
Palacym i pustakom mowimy stanowcze nie ! bez poczucia humoru rowniez........
O mnie - hmmmmmm 27l, sam z braku czasu i checi....czasami, pracuje, juz sie nie uczy, w wolnym czasie smigam na koparce albo ladowarce ;) , podlaczam elektryke:P maluje szpachluje, masuje , ustawiam kregoslupy itd :D nie ma rzeczy NO CAN DO . Mam mgr jakby kogos interesowalo, ale nie jest mi zbytnio przydatne. Sporty nie sa mi obce - praktycznie wszystkie poza szachami i strzelectwem.
Palacym i pustakom mowimy stanowcze nie ! bez poczucia humoru rowniez........
a teraz podsumowanie, nikt nie napisal nic sensownego,
1. panowie - maja bol ze zarabiaja po 2000 i siedza i pierdza na stolkach klepiac bide i biorac kredyty na 40lat.
2. nie pracuje na koparce ;) i nie wiem - moze macie hobby typu skladanie ludzikow albo malowanie panien widzianych w filmach XXX... ja lubie koparki..... takie MESKIE ZAJECIE :P czego raczej nie ogarniecie , ciekawe czy ktorys z was umie naprawic silnik a pozniej pojsc do klienta i porozmawiac po ang/niem/norw na temat metod fizjoterapeutycznych.......
3. panie - wypowiedziala sie 1czy 2 na poziomie wiek 14. - no coz wlasnie dlatego wkrotce panowie z pl rowniez beda szukac zon za wschodnia granica, bo sie w D poprzewracalo .......... gdybym to ja faktycznie pracowal na koparce..... TO WYBACZCIE ludki drogie - bylbym z tego dumny.......
1. panowie - maja bol ze zarabiaja po 2000 i siedza i pierdza na stolkach klepiac bide i biorac kredyty na 40lat.
2. nie pracuje na koparce ;) i nie wiem - moze macie hobby typu skladanie ludzikow albo malowanie panien widzianych w filmach XXX... ja lubie koparki..... takie MESKIE ZAJECIE :P czego raczej nie ogarniecie , ciekawe czy ktorys z was umie naprawic silnik a pozniej pojsc do klienta i porozmawiac po ang/niem/norw na temat metod fizjoterapeutycznych.......
3. panie - wypowiedziala sie 1czy 2 na poziomie wiek 14. - no coz wlasnie dlatego wkrotce panowie z pl rowniez beda szukac zon za wschodnia granica, bo sie w D poprzewracalo .......... gdybym to ja faktycznie pracowal na koparce..... TO WYBACZCIE ludki drogie - bylbym z tego dumny.......
Mój obecny mąż "wziął";) mnie gdy zaczynałam dzienne studia. Przez całe studia dorabiałam na czym się dało. Aktualnie mam cudowną, ale nisko płatną pracę. Ślub wzięliśmy po blisko 9-ciu latach życia we dwoje.Dodam jeszcze, że odpuściliśmy sobie wesele. Wcale nad tym nie płaczę. Raz, że nas nie stać, dwa - chyba nie jesteśmy takim typem ludzi, którym sprawiają frajdę fontanny czekolady, suknie za kilka tysięcy czy inne bzdurki. Mamy siebie, mamy książki, mamy wyjazdy w plener... i tyle:)
hmm tak czytam i czytam i niezłe jaja się na tym poście porobiły. Nie wiem dlaczego od razu każdy kogoś "krytykuje" zamiast pogadać normalnie to zawsze jakieś ale się znajdzie. Nieistotne jest to ile się zarabia i na jakim jest się stanowisku, to mądrości w życiu na pewno nie przyniesie ani nie rozwinie naszej inteligencji. Nie można na ludzi patrzeć przez pryzmat pieniądza ani to w jaki sposób zarabia, to czy jeździsz koparką czy pracujesz za biurkiem siedząc wygodnie w fotelu i jeszcze na stanowisku dyrektora/prezesa. Nie można nikomu ująć mądrości i inteligencji tylko dlatego, że zarabia mniej bądź więcej. To my kształtujemy nasz charakter a nie pieniądze, które bardzo często potrafią zawrócić w głowie ale mądry człowiek nie da się temu. Szkoda, że taki post się rozwinął w tym kierunku, widocznie nikt nie zrozumiał tego co miał do przekazania założyciel posta. Pozdrawiam oxxy :)