Widok

Poznam MIłą normalną dziewczyne :)

Towarzyskie Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Witajcie, jestem tu nowy, mam na imię Adam, mam 23latka jestem z przymorza. Piszę tu ponieważ mam nadzieję że są tu jakieś normalne miłe dziewczyny do poznania, wyjść na spacer, kino, piwo czy coś. Wiele dziewczyn które poznałem patrzyły na wygląd a do piękności mi daleko, patrzały na kase, a niestety nie śpię na niej, ale za to mam małe ciepłe serce, chociaż już dużo wycierpiało... Nie mam nałogu, nie palę, pije mało i okazyjnie. Szukam koleżanki, a poźniej czas pokaże czy coś zaiskrzy.. zostawiam tu mojego maila, adas17l@wp.pl i gg 8301265. Jeśli wygląd nie jest dla Ciebie najważniejszy napisz:) będe czekać... pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i patrzcie jak Anty zabłysnął...

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Jak dla mnie to żadna zmiana. Jak ktoś będzie niski, to może się ubierać jakkolwiek, może chodzić w koturnach lub na szczudłach i nosić cylinder, ale on nadal będzie niski.
Podobnie z brzydkim.

Mówienie że nie ma brzydkich ludzi to takie przyjemne kłamstwo, a ja w żadne kłamstwa nie wierzę. Są brzydcy ludzie, bo gdyby ich nie było nie było by też ładnych (trzeba mieć skalę porównawczą).

Te "naturalne zmiany" są jak to wiązanie się z głupszym od siebie by poczuć się mądrzejszym.Można się takim czuć, ale wtedy dotyczy to kompleksów jakie się posiada, mądrzejszym się przez to nikt nie stanie.

Jak dla mnie to wszystko to tylko różne formy oszukiwania samego siebie. A co gorsza działa to przeciw nam, bo utrwala w nas pogląd że bycie brzydkim, niskim, czy grubym jest czymś negatywnym.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Masz rację, "głupi" nie znaczy nic. Najczęściej sięga się po ten epitet jak zaczyna brakować argumentów ;)
...Remember the jester that showed you tears...
Przecie wiem, że to tylko żart, dlatego też żartem odpowiadam
"Głupi" służy raczej jako epitet do obrażania, niż do obiektywnej oceny jakiegoś stanu/poziomu
lubię cyfry i litery
z tym głupim, to tylko taki żart :)
wow :))))
GUPi muszą zmądrzeć, albo wziąść sobie za połówkę kogoś gUpszego, co to będzie uważał, że ten owy GUPi jest dla niego mądry

ps. Gizmo mądralo ;P
A kto to jest - głupi?
lubię cyfry i litery
nimfo mądralo, a co mają zrobić głupi ???
najważniejsze żebyś zaganiacza miał odpowiedniego... bo jak nie masz to jesteś stracony... ;)
Łysi nie zawsze muszą byc brzydcy, brzydcy moga co nie co się postarać, czy zadbać o uwypuklenie coniektórych swych pięknych cech, grubi moga schudnąć, jeśli im to przeszkadza, no chyba, że nie przeszkadza, to co innego. Mali, hmm...mogą się odpowiednio ubierac, bądź nie ubierać niektórych rzeczy, w których wyglądają na mniejszych ;)

Zawsze można cosik zrobić, nie konieczne sa operacje plastyczne mili Państwo, Panie, Panowie

;P

ps, ps, ps. Nie ma ludzi brzydkich !
ja jestem łysy,brzydki,gruby i mały
co tu kreować ,taka bolesna prawda
ale przecież się nie rozpłaczę
piwo jest dowodem na to,że Bóg nas kocha i chce,żebyśmy byli szczęśliwi
ps. ps.2 - takie są właśnie prawa i zalety internetu... jesteś tym kim się kreujesz... no chyba, że nawet kreować się nie potrafisz ;))))
I same Banderasy
I same Lovelasy
I sami Inteligenci nad inteligencjami ;P

;)
Ech, tam, tak sobie napisałam, bo on wciąż, że brzydki, brzydki, to musiałam go w tym jego marudzeniu do pionu sprowadzić, hihi. A on już znów, że operacje plastyczne i takie tam, to może botoks jeszcze, co? ;P

ps. a ja tylko o uczesaniu pisałam i o takich naturalnych rzeczach!!!

ps.2 Bo tu to wszyscy albo Piękni, albo Brzydcy, albo Nadmiar inteligentni i wszystko co nad i naj, naj, naj!!!
brzydotę?
piwo jest dowodem na to,że Bóg nas kocha i chce,żebyśmy byli szczęśliwi
ja też uważam, że trzeba się nauczyć wykorzystywać... ;)
PS: A to że każdy może być ładny to bzdura w stylu nlp - "pomyśl że możesz coś osiągnąć a to się spełni". Ci którzy mają takie podejście jak ci z nlp, to potem pół życia są nieszczęśliwi i zbierają na operację plastyczną, po której nadal są nieszczęśliwi, bo znów im coś nie gra.
Jesteśmy jacy jesteśmy, trzeba to zaakceptować, nauczyć się to wykorzystywać na swoją korzyść i cieszyć się życiem:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Inni mogą się chwalić że są ładni, a ja nie mogę że jestem brzydki, ale jesteś nietolerancyjna:((

I dwa razy napisałaś bym się ostrzygł i ogolił:P Nie czepiaj się!:P