Widok
Poznam MIłą normalną dziewczyne :)
Witajcie, jestem tu nowy, mam na imię Adam, mam 23latka jestem z przymorza. Piszę tu ponieważ mam nadzieję że są tu jakieś normalne miłe dziewczyny do poznania, wyjść na spacer, kino, piwo czy coś. Wiele dziewczyn które poznałem patrzyły na wygląd a do piękności mi daleko, patrzały na kase, a niestety nie śpię na niej, ale za to mam małe ciepłe serce, chociaż już dużo wycierpiało... Nie mam nałogu, nie palę, pije mało i okazyjnie. Szukam koleżanki, a poźniej czas pokaże czy coś zaiskrzy.. zostawiam tu mojego maila, adas17l@wp.pl i gg 8301265. Jeśli wygląd nie jest dla Ciebie najważniejszy napisz:) będe czekać... pozdrawiam.
Gizmo to ja to pisze a nie ktoś inny:) wejdź sobie na ogłoszenia trójmiasto.. i towrzytskie.. tam szukają nawet kobiety po 30-tce z dziećmi które szukają normalnego faceta a nie takiego który chce tylko przelecieć a niestety takich facetów jest bardzo dużo... a Ci normalni szukają przez neta.. nie dziwie się bo w realu spotkać poderwać normalną kto kawałek chleba, bo zaraz a to taki a to siaki i owaki z niewypażoną gębą... także trzeba probować, kilka razy znalazłem właśnie przez neta kilka dziewczyn z którymi byłem szczęśliwy a one ze mną... trwało to około roku...
Adam, zatem przyjmij moje przeprosimy...
Co zatem się stało, że Wasze szczęście nie przetrwało dłużej niż rok ? Może własnie dlatego, że kobiety potrzebują takiego faceta, który je wreszcie porządnie przeleci, a Ty zbyt długo z tym zwlekałeś ?
Wiesz, na początku każdej się wydaje (jednej dłużej, drugiej krócej), że szuka wrażliwego, dobrego, mądrego, czułego... ale potem przychodzi proza życia... czyli kasa, dzieci, rutyna, nuda... no i wtedy bez porządnego dymania ani rusz... ;))))
Co zatem się stało, że Wasze szczęście nie przetrwało dłużej niż rok ? Może własnie dlatego, że kobiety potrzebują takiego faceta, który je wreszcie porządnie przeleci, a Ty zbyt długo z tym zwlekałeś ?
Wiesz, na początku każdej się wydaje (jednej dłużej, drugiej krócej), że szuka wrażliwego, dobrego, mądrego, czułego... ale potem przychodzi proza życia... czyli kasa, dzieci, rutyna, nuda... no i wtedy bez porządnego dymania ani rusz... ;))))
...Remember the jester that showed you tears...