Widok

Poznam MIłą normalną dziewczyne :)

Towarzyskie Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Witajcie, jestem tu nowy, mam na imię Adam, mam 23latka jestem z przymorza. Piszę tu ponieważ mam nadzieję że są tu jakieś normalne miłe dziewczyny do poznania, wyjść na spacer, kino, piwo czy coś. Wiele dziewczyn które poznałem patrzyły na wygląd a do piękności mi daleko, patrzały na kase, a niestety nie śpię na niej, ale za to mam małe ciepłe serce, chociaż już dużo wycierpiało... Nie mam nałogu, nie palę, pije mało i okazyjnie. Szukam koleżanki, a poźniej czas pokaże czy coś zaiskrzy.. zostawiam tu mojego maila, adas17l@wp.pl i gg 8301265. Jeśli wygląd nie jest dla Ciebie najważniejszy napisz:) będe czekać... pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przykro mi nie ma tutaj takich.Zachwile będą się pojawiać komentarze typu Anty itd.
taaa ... czekamy na esej od anty.
jak mniemam kolega adam raczej nie oczekuje na odpowiedż na forum,raczej na maila,bądź gg
swoją drogą ,to ciekawe jakie efekty przynosi takie zapytanie bo na forum raczej nie można tego sprawdzić
powodzenia w poszukiwaniach
piwo jest dowodem na to,że Bóg nas kocha i chce,żebyśmy byli szczęśliwi
jak dla mnie, to ktoś komuś kawał robi i podał namiary na niczego nie spodziewającego się gościa... trudno mi sobie wyobrazić, że takie 23 letnie sieroty istnieją w rzeczywistości... wzruszyłem się bardzo... bardzo...
...Remember the jester that showed you tears...
Nati, jestem nowy o co chodzi z tymi anty itd??
Marty, a Ty kogoś szukasz kolegi np czy nikogo??:) w końcu jest w rubryce towarzyskie więc może tu znajde kto wie:)
Gizmo to ja to pisze a nie ktoś inny:) wejdź sobie na ogłoszenia trójmiasto.. i towrzytskie.. tam szukają nawet kobiety po 30-tce z dziećmi które szukają normalnego faceta a nie takiego który chce tylko przelecieć a niestety takich facetów jest bardzo dużo... a Ci normalni szukają przez neta.. nie dziwie się bo w realu spotkać poderwać normalną kto kawałek chleba, bo zaraz a to taki a to siaki i owaki z niewypażoną gębą... także trzeba probować, kilka razy znalazłem właśnie przez neta kilka dziewczyn z którymi byłem szczęśliwy a one ze mną... trwało to około roku...
gizmo ,nie rozpłacz sie ,niestety widać że istnieją
a ty kolego poczytaj forum to poznasz wszystkich i pewnie rzuci to trochę inne światło i na moją skromną osobę
Poczytać forum? które?:P bo troche tego jest nie powiem:P
a propos tego forum to nie do końca jestem pewien czy nazwa jest adekwatna ,ale sam admin w końcu napisał ,że wątki mogą ewoluować
tylko z gizmem ewoluują z reguły w tym samym kierunku
Adam, zatem przyjmij moje przeprosimy...
Co zatem się stało, że Wasze szczęście nie przetrwało dłużej niż rok ? Może własnie dlatego, że kobiety potrzebują takiego faceta, który je wreszcie porządnie przeleci, a Ty zbyt długo z tym zwlekałeś ?
Wiesz, na początku każdej się wydaje (jednej dłużej, drugiej krócej), że szuka wrażliwego, dobrego, mądrego, czułego... ale potem przychodzi proza życia... czyli kasa, dzieci, rutyna, nuda... no i wtedy bez porządnego dymania ani rusz... ;))))
nic nie zrozumiałem, kto szuka, kogo nie może znaleźć i jaki z tego morał?
a dziękuję dziękuję
zaczyna się;)
proszę ,proszę
ciekawe, że Ty tak chętnie podążasz za mną w tym moim ewoluowaniu... czyżbyś odczuwał jakiś silny wewnętrzny przymus ?
morał to musisz sam sobie wydumać ;)
raczej opór choć może i nie zbyt silny, w końcu ciężko nie ewoluować
podpowiem tylko tyle: nie idź w tą stronę...
bo?
ja trochę skromny jestem
moja odpowiedź dotyczyła tekstu adama a nie Twojego

na pewno "wydumać"? nie pomyliłeś jednej z samogłosek ?:P