Widok

Poznam Pana marynarza

Jestem normalna samotną kobietą. Mam 28 lat, wykształcenie wyższe, normalna pracę i spokojne życie. Szukam pana najlepiej marynarza, bo żeby kochać trzeba zatęsknić. Na początek liczę na zapoznanie się w formie pisania do siebie.
Wiek najlepiej od 28 do 36 lat i po studiach. Nie interesują mnie przygody i przelotne romanse.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolejna desperatka, z którą trzeba będzie ciągnąć niekończącą się wymianę maili, po których i tak nic nie wyniknie...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3
~Joanna dam Ci radę dni, tygodnie, miesiące pisania ze sobą tak naprawdę nie pozwolą poznać człowieka tak jak spotkanie w 4 oczy. W realu nie można użyć Backspace aby wymazać :). Lepiej wyjść z domu i tworzyć sytuacje w których można kogoś poznać.
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
W obecnych czasach poznanie marynarza wolnego , ktory mysli o zalozeniu rodziny to graniczy z cudem, ale kazdy ma nadzieje i szuka .Trzeba miec nadzieje i wierzyc w to że moze sie uda , zycze powodzenia pani
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Droga Joanno, zapisz sie na jakąś podyplomowke na AM i tam sporo marynarzy , trzeba próbować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma 'podyplomówki' na AM dla marynarzy :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za 4 lata jak skończę studia, i jakimś cudem uda mi się być marynarzem to się odezwę :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ojj to Ty młodziutki jesteś. A do tego czasu zapewne poznasz nie jedną dziewczynę
No taa, czasem jeszcze proszą o dowód, gdy kupuję alkohol :D Może o życiu wiem nie wiele, w końcu jestem jeszcze gówniarzem, ale wiem że jeśli chcesz poznać kogoś wyjątkowego to chyba wybrałaś najgorszy sposób - ogłoszenie na forum. Nie mówię że takich ludzi nie ma, ale znaleźć wśród tego całego śmietnika taką osobę jest trudno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tym co piszesz jest trochę racji, ale to w takim razie gdzie mam szukać? pomijając AM. Nie obracam się w towarzystwie marynarzy, więc gdzie? skoro są na morzu. Łatwiej jest skrytykować, gorzej zrozumieć
A jesteś na to gotowa ? Jak już poznasz takiego, samotnie mieszkać, wychowywać dzieci, samotnie się wszystkim zajmować, a on kilka razy w roku jest w domu. Wynajmuję mieszkanie, akurat z synem marynarza, i często mi opowiadał jak mu ojca w dzieciństwie brakowało, a matka nie zawsze radziła sobie z problemami...

Jeśli twierdzisz że tęsknota tak bardzo buduje, to nie musi być to akurat marynarz. Może być i aptekarz mieszkający na drugim krańcu Polski. Wtedy też byście się widywali kilka razy w roku.
Ja jestem gotowa. I dalej potwierdza się jak wyżej napisałam - łatwiej jest krytykować niż zrozumieć. Piszesz bo piszesz. Odpowiedziałeś bo odpowiedziałeś (nic konkretnego), ale nie napiszesz gdzie znajdę takich marynarzy oprócz AM. Więc czemu nie zostałeś aptekarzem? Czemu sam wybrałeś zawód marynarza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
" Unique Club & Lounge Plac Zdrojowy 1, Sopot, druga loża od drzwi po prawej stronie w soboty między 23:15:23 a 23:18:43 " A teraz zastanów się nad tym co napisałem, a potem nad sobą. Nikt Ci nie poda tego na tacy (choć propozycje że na AM są, były całkiem dobre), a jeśli sama nie wiesz, to może daj sobie od razu spokój.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
w Contrast Gdynia, często tam przebywamy ;P
Jak zaprosisz to chętnie. Uprzednio napisz joanna_169@wp.pl
tylko Ci napisałem gdzie można takich ludzi spotkać, ja nie szukam dziewczyn na forach, czy necie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki
W wyzej wymienionych lokalach przebycie, mozna dorzucic jeszcze Spatif, ale tylko rozrywkowo i ewentualnie na niezobowiązujące spotkanie .W tych lokalach nie szuka sie przyszlej partneki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a skąd Pani wie, że tylko niezobowiązująco ?
Jak ma Pan powazne zamiary , to się chwali ale wiekszczosc panow szuka tylko spotkan niezobowiązujących , między rejsami, taka natura marynarza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry