Widok

Poznam koleżanke ( kawa, pogaduchy, weekendowe imprezowanie)

Cześć Kobietki,
Przeprowadziłam się niedawno do Pruszcza , nie udało mi się jeszcze tu nikogo poznać. Mam 22 lata, jestem mężatką ale nie mam dzieci. Za to po domu buszują mi dwa psy.
Poszukuje koleżanki do towarzystwa, na jakąś kawe, wspólne pogaduchy, leniuchowanie, weekendowe strojenie się do wyjścia, drinki i tańce do białego rana :) Wyjścia z psami na spacer, może jakiś fitness wspólny, chodzenie po sklepach, bieganie.

A także siedzenie przed telewizorem przy romantycznym filmie albo jakiejs komedii z popcornem , malowanie paznokci, gadanie o bzdurach i śmianie się aż rozboli brzuch :)

Także jeżeli któraś z Was szuka tego co ja.. to czekam na wiadomość.

Pozdrawiam
Kasia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chcesz to napisz do mnie : )

solitaire94@o2.pl
siemka
ja jestem w podobnej sytuacji tyle z mam lat 21
napisz Olaala2000@wp.pl
Nie mam dzieci, mam partnera, lecz nie męża, nie mieszkam w Pruszczu, ale mieszka tam mój partner, więc zachaczam o tę miejscowość. Ja jestem z Oliwy. Mam 27 lat(mam nadzieję, że to mnie nie dyskwalifikuje).Również szukam kumpeli. Jeśli masz ochotę mnie poznać, podaję mail:
alardyna@gmail.com

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry