Widok

Poznam koleżankę, normalną dziewczynę na nudne wieczory

Hej.
Jak w temacie, poznam koleżankę, normalną dziewczynę na nudne wieczory, spacery, kino, łyżwy i każda inna rozrywka. Imprezy raczej średnio, prędzej koncerty, kabarety, coś w ten deseń. Mam 28 lat, aktualnie po długim związku, nie szukam sexu, sponsoringu, stałych układów etc. Bo tego wszędzie pełno. Tylko kogoś z kim można zabić wieczorną nudę, płci żeńskiej oczywiście ;). Miejsce zamieszkania i wiek raczej nie mają znaczenia. Pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@nie szukam sexu, sponsoringu, stałych układów etc

... patrzcie jaki zorientowany w temacie image
Przejrzyj jakikolwiek portal oprócz Facebook'a.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haloooo :)
jak podalbys maila, moze bedzie sie latwiej dogadac :)
PS nie wiem, czy jestem normala, ale mozna zobaczyc :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podaje maila ;). amiei@wp.pl
Napisz coś o sobie co robisz, czym się zajmujesz/interesujesz, jak lubisz spędzać wolny czas itp itd. Im więcej tym lepiej :)
Koleżanko chyba jednak zachciało Ci się spać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hejjjj ;)?
Ja jestem chetna bastek374@wp.pl mam 26 lat i mama 2 dzieci mam czasu malo ale zawsze cos znajdziemy

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry