Widok

Poznam mamusię z dzieckiem/koleżankę z Gdańska

Łostowice Temat dostępny też na forum:
Jeśli są tu mamusie które chętnie spotkałyby się z inną mamusią np.na spacery z dziećmi,kawę czy babskie pogaduchy to zapraszam :-) Ja jestem 29 letnią mamą z Gdańska i mam 4 letnią córcię a za chwilę będę miała drugą(termin na dniach :-) ) Chętnie poznam jakąś fajną,normalną mamę,koleżankę do wspólnych spotkań z dziećmi i babskich rozmów o życiu :-) Chętne mamy zapraszam beataciesli@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Beatka. Jestem Aga mam 1,5 roczna corcie mieszkam na Stogach ale obecnie lada dzien przeprowadzam sie na Orunie. Z ogromna przyjemnoscia milo mi bedzie Ciebie i Twoje dzieciaczki poznac :) Z kad jestescie?
Czy wie ktoś coć o przedszkolu Mały Europejczuk na Olszunce?
Hej.Moja córcia chodziła do tego przedszkola na Olszynce.Jak chcesz się dowiedzieć co i jak to pisz do mnie :-) Ja jestem z Wyspy Sobieszewskiej a obecnie od roku mieszkam na Łostowicach.Zuzia ma już miesiąc a Viki to kochana,żywa, energiczna 4 latka.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry