Widok

Poznam mamusię z dzieckiem/koleżankę z Gdańska

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Jeśli są tu mamusie które chętnie spotkałyby się z inną mamusią np.na spacery z dziećmi,kawę czy babskie pogaduchy to zapraszam :-) Ja jestem 29 letnią mamą z Gdańska i mam 4 letnią córcię a za chwilę będę miała drugą(termin na dniach :-) ) Chętnie poznam jakąś fajną,normalną mamę,koleżankę do wspólnych spotkań z dziećmi i babskich rozmów o życiu :-) Chętne mamy zapraszam beataciesli@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Beatka. Jestem Aga mam 1,5 roczna corcie mieszkam na Stogach ale obecnie lada dzien przeprowadzam sie na Orunie. Z ogromna przyjemnoscia milo mi bedzie Ciebie i Twoje dzieciaczki poznac :) Z kad jestescie?
Czy wie ktoś coć o przedszkolu Mały Europejczuk na Olszunce?
Hej.Moja córcia chodziła do tego przedszkola na Olszynce.Jak chcesz się dowiedzieć co i jak to pisz do mnie :-) Ja jestem z Wyspy Sobieszewskiej a obecnie od roku mieszkam na Łostowicach.Zuzia ma już miesiąc a Viki to kochana,żywa, energiczna 4 latka.

Inne tematy z forum Łostowice

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Oxygen Park (4 odpowiedzi)

Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części...

Zielona Park (51 odpowiedzi)

Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W...

do góry