Widok

Poznam poważnego

Hej

A więc tak jak w temacie szukam poważnego, szanującego się i innych mężczyzny. Mam już dość samotności, wracania do pustego mieszkania i mysli, ze w sumie to nikt na mnie nie czeka.
w Zyciu juz sie wyszalalam, od jakiegos czasu mysle powaznie o przyszlosci...

Szukam faceta w wieku około lat 30, dojrzalego emocjonalnie,
luibie wysokich facetow, takich zeby bylo do czego sie przytulic, umiejacych o siebie zadbać, majacych plan na siebie i umiejących dazyc do celu...

Sama mam 24 lata, ok 163 wzrostu, jestem szczuplą osoba , resza pozostanie tajemnicą....
mam wiele zaineresowań, ale raczej jestem spokojna...

a wiec pisac prosze na dudzia1245@wp.pl

PS czuje sie jakbym wlasnie dodała ogłoszenie matrymorjalne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
> w Zyciu juz sie wyszalalam

Masz 24 lata. Aż strach zapytać, w jakim wieku zaczęłaś się wyszalewać, skoro masz już ten etap życia za sobą :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sadyl - są takie testy na etapy życia - jedna kreseczka to pierwszy etap, dwie kreseczki to już kolejny etap ;P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
> dwie kreseczki to już kolejny etap

No tak. Kapral ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale posucha tutaj :P - Mikro nawet ma ciche dni :] - sadyl pozdrów koleżankę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sam masz ciche dni :P :P :P

P.S. Znowu szukasz pośrednika do pozdrowień? ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
O!! - jednak jesteś ;) taki ukryty smok, przyczajony tygrys :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przestańcie , może dziewczyna kogoś tu znajdzie , nie ściągajcie wątku na inne tory :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem tym facetem, którego opisałaś. Niestety, mam swoje wyobrażenia o idealnym związku, być może wyniesione z domu? Uważam, że kiepsko byśmy się prezentowali gdybyśmy szli razem koło siebie - 163 i 188 cm. Cóż, szukam dalej..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Uważam, że kiepsko byśmy się prezentowali gdybyśmy szli razem koło siebie - 163 i 188 cm

Prezencja rzecz najważniejsza w związku!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taaa...a potem te pięknie prezentujące się pary tak niepięknie rozstają się ze sobą;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Jestem tym facetem, którego opisałaś.

Gdybyś był TYM facetem, to miałbyś w d*pie, za przeproszeniem, różnicę 25 cm, na dodatek to Ty jesteś wyższy, a nie Ona. Świat zwariował :/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hmm. Zawsze mnie zastanawia skąd to nagminne przekonanie że jest się akurat tym jedynym. Wszak ludzi nawet pobieżnie ze sobą powiązanych (przekonanych o spełnianiu wzajemnych oczekiwań) może do siebie zniechęcić mnóstwo rzeczy.
no to teraz sie ubawilam...
powiem tak, to jak ktos mnie z kims widzi mnie nie rusza, wazne jak sie razem czujemy
I taki mały protip: sformułowanie o reszcie, która zostanie tajemnicą nie wygląda zachęcająco, nie piszesz nic o charakterze (no prawie nic, bo piszesz że jesteś raczej spokojna i masz mnóstwo zainteresowań). To że szukasz kogoś 6 lat starszego też podejrzanie wygląda (dziecko w drodze?) "czuje sie jakbym wlasnie dodała ogłoszenie matrymorjalne" Jakby nie patrzeć to co napisałaś można tak traktować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
twoje podejrzenia sa kopmletnie nie trafione, chrakteru nie okreslam bo kazdy odbiera mnie troche inczej, a co do wieku faceta nie dogaduje sie z ruwieśnikami i tyle w temacie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
milo bedzie Cie poznac , spacer czy wspolna kawa jeszcze nikomu nie zaszkodzily , pozdr michal
> spacer czy wspolna kawa jeszcze nikomu nie zaszkodzily

Uwierz, różnie z tym bywa ;]
poprawne reakcja , spotkajmy sie
sady ty masz chyba problemy egzystencjonalne , napij sie piwa to zlapiesz usmiech nie skupiaj sie na negatywach lecz dostrzegaj pozytywu jedynie, wowczas Twoj swiat stanie sie duzo lepszy , pamietaj - mysl stwarza - mysl kreuje Twoja rzeczywistosc , kazdy jest kowalem swego losu ,trzymam za Ciebie kciuku abys wyszed na prosta i zaprosil jakas laske i sie tego przestal bac ,mh

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (195 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

do góry