Widok

Poznamy dziewczyny z Gdańska

Ostatnimi czasy spędzam nieco czasu w Gdańsku z powodów zawodowych. Problemem jest to, że nikogo tam nie znam a poza jednym kumplem pozostali ludzie z pracy są zarobieni/ zmęczeni/ zdziadziali/ nie chce im się (niepotrzebne skreślić), zatem nie mamy z kim na to przysłowiowe piwo wyskoczyć a patrzenie ma swoje ryje już nam się nieco znudziło.
Poszukujemy zatem sympatycznych dziewczyn do pogadania, wyskoczenia na jakiś spacer, pogrania w kręgle itd. Oferujemy swoje czarujące towarzystwo, intelektualne rozmowy, wysoki poziom kultury osobistej no bo oczywiście jesteśmy wyjątkowe debeściaki. Do tego oczywiście jesteśmy przystojni (facet ma być ładniejszy od diabła i ten warunek spełniamy choć dla upewnienia się musiałem jednak wyguglać grafiki z diabłami), niesamowicie bogaci (głownie duchem) i mamy też kilka innych zalet.
Zatem jeśli jesteś fajna i masz ochotę na nasze towarzystwo (a najlepiej jakbyś miała podobną koleżankę, żeby kolega smutny nie siedział...), to zapraszam do kontaktu - altkin@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ile macie lat?
Ruda, jesteś pewna, że im nie chodzi...no, wiesz ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiedziałam, że ktoś tu przyleci z takim komentarzem :D
Wiesz, ja zapytałam ile mają lat a nie a nie powiedziałam, że się zgłaszam ;) Z resztą jak mówiłam, spotkanie i SZCZERA rozmowa ma zweryfikować męskie pragnienia ;]
O masz - wiem, że może standardem forumowym są znajomości w jednym celu natomiast nie taka jest nasza intencja
37 w papierach a duchem jesteśmy młodsi
altkin ja już nie rozumiem,czy Ty jesteś duchem młodzy czy duchem bogaty.Ja jestem piękna (moja mama mi to powtarza)
Jedno i drugie oczywiście ;) Ale wiek prawdziwy też podałem. Nie wątpię też w Twoją urodę bo mamy nie kłamią :)
Dla mamy każde dziecko jest piękne :)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry