Widok
W porównaniu do Ciebie zarabiam porządne pieniądze,na porządnym stanowisku,o 15 wracam do domu i nie mam stresującej pracy,a Ty dalej siedź sobie po 12h wciskając klientom kity i torebki i wkładki do buty.Do tego mam weekendy wolne.
Mi byłoby wstyd pracując 6 lat w firmie,która nie oferuje rozwoju i porządnych pieniędzy.
Skończyłaś chociaż jakieś studia? Czy pracujesz na stanowisku,które oferuje się studentom ?
Mi byłoby wstyd pracując 6 lat w firmie,która nie oferuje rozwoju i porządnych pieniędzy.
Skończyłaś chociaż jakieś studia? Czy pracujesz na stanowisku,które oferuje się studentom ?
Skończyłam przedszkole i to mi wystarczy.Ciekawa jestem czemu od razu nie poszłaś do tej super porządnej, świetnie płatnej pracy? Baju, baju a świstak siedzi i zawija w sreberka. Gdyby stać Cię było na porządne stanowisko to od razu byś tam pracowała, a nie tyrała za marne grosze w CCC jak to określiłaś.
Idąc na studia niektórzy chcą odciążyć rodziców,a nie siedzieć w domu po zajęciach i nic nie robić.
A Ty jak widać pewnie dalej na utrzymaniu rodziców ze swoją marną pensją. Skończyłaś przedszkole? Widać.
Jak to mówią żal tyłek ściska,najlepiej innym zazdrościć. Taka mentalność.
Po co dalej się produkujesz? Trzeba było skończyć coś w życiu,nawet szkołę policealną i kursy i może byś nie pracowała za głodową pensję, albo po prostu być naprawdę ambitnym,czego Ci brakuje.
A Ty jak widać pewnie dalej na utrzymaniu rodziców ze swoją marną pensją. Skończyłaś przedszkole? Widać.
Jak to mówią żal tyłek ściska,najlepiej innym zazdrościć. Taka mentalność.
Po co dalej się produkujesz? Trzeba było skończyć coś w życiu,nawet szkołę policealną i kursy i może byś nie pracowała za głodową pensję, albo po prostu być naprawdę ambitnym,czego Ci brakuje.
Cytuję "Idąc na studia niektórzy chcą odciążyć rodziców,a nie siedzieć w domu po zajęciach i nic nie robić". WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kończę dyskusję z Tobą bo nie będę się zniżać do Twojego poziomu, szkoda mojego cennego czasu, twój tok myślenia mnie załamał. Żegnam, zyczę powodzenia w życiu, dobrej pracy i zarobków.
Kończę dyskusję z Tobą bo nie będę się zniżać do Twojego poziomu, szkoda mojego cennego czasu, twój tok myślenia mnie załamał. Żegnam, zyczę powodzenia w życiu, dobrej pracy i zarobków.
Miałam już z Tobą nie dyskutować, ale poprostu nie mogę! Otwórz sobie dziwaku słownik i zobacz co oznacza słowo "odciążyć". I tymi studiami to niby jak odciążasz rodziców? Co zostaje więcej powietrza w domu do oddychania? Jak chcesz iść na porządne studia to rodzice muszą jeszcze wyłożyć kasę to nie wiem o jakim odciążaniu mowa. To chyba Ty jesteś jakąś smarkulą co nie ma pojęcia o życiu, ciężkiej pracy, poświęceniu dla dzieci, rodziny. Krytykujesz ludzi pracujących w CCC " za marne grosze", oceniasz, a nie masz pojęcia czym kierują się Ci ludzie. Plujesz jadem tylko dlatego, że ktoś jest zadowolony ze swojej pracy. Ogarnij się i przemyśl moje słowa zanim znowu coś napiszesz.
Skoro tak Ci dobrze w tej robocie to nie gadaj innym głupot,że są ociemniali biznesowo lub mało ambitni. Bo jak ktoś jest ambitny to nie pracuje w ccc,tylko w porządnej firmie,zarabiając kilka razy Twoją wypłatę.
Myślisz,że szczytem ambicji człowieka,który np ma studia jest praca w sieciówce ? To,że Ty skończyłaś przedszkole jak stwierdziłaś i takie wykształcenie i taka pensja Ci wystarcza,nie oznacza,że innym również.
Jeszcze mi powiedz,że porządny pracodawca wysyła nocą smsy do pracowników i zmienia im grafiki,to Cię wszyscy wyśmieją.
Ale co może wiedzieć osoba z wykształceniem przedszkola? Dobrze Ci w pracy? To się cieszę,ale daj sobie na wstrzymanie z osądzaniem,że ktoś jest ociemniały,bo tylko Ty jedynie plujesz jadem,bo chyba zazdrościsz innym,że ktoś jest bardziej ambitny od Ciebie i,że ludzie się kształcą i podnoszą swoje kwalifikację ,a nie siedzą w miejscu i pracują za grosze po 20lat w sieciówkach z butami. Bo nawet Twoje 6lat w sieciówce jest mało ambitne.
I tak będę krytykowała ludzi,którzy pracują 6lat i gadają głupoty,że inni są ociemniali,a Ty jedna jesteś wspaniała.
Naprawdę Twoją ambicją jest zarabianie mniej niż ekspedientka sklepu spożywczego? Gratuluję. Na pewno stać Cię na utrzymanie całego mieszkania,rachunki i jedzenie. No chyba,że utrzymują Cię dodatkowo rodzice lub facet i twierdzisz,że wszyscy nie są ambitni,a Ty jedyna tak.
Skoro ok 90% wypowiedzi jest tu negatywna,to chyba o czymś to świadczy? Może jeszcze mi powiedz,że są wyssane z palca,a dziewczyny ,które się źle odnoszą do tej firmy są kłamliwymi żmijami.
Twój prawdziwy rozwój to sprzedawanie butów,wydawanie kasy. Pogratulować.Nic tylko skakać z radości.
Myślisz,że szczytem ambicji człowieka,który np ma studia jest praca w sieciówce ? To,że Ty skończyłaś przedszkole jak stwierdziłaś i takie wykształcenie i taka pensja Ci wystarcza,nie oznacza,że innym również.
Jeszcze mi powiedz,że porządny pracodawca wysyła nocą smsy do pracowników i zmienia im grafiki,to Cię wszyscy wyśmieją.
Ale co może wiedzieć osoba z wykształceniem przedszkola? Dobrze Ci w pracy? To się cieszę,ale daj sobie na wstrzymanie z osądzaniem,że ktoś jest ociemniały,bo tylko Ty jedynie plujesz jadem,bo chyba zazdrościsz innym,że ktoś jest bardziej ambitny od Ciebie i,że ludzie się kształcą i podnoszą swoje kwalifikację ,a nie siedzą w miejscu i pracują za grosze po 20lat w sieciówkach z butami. Bo nawet Twoje 6lat w sieciówce jest mało ambitne.
I tak będę krytykowała ludzi,którzy pracują 6lat i gadają głupoty,że inni są ociemniali,a Ty jedna jesteś wspaniała.
Naprawdę Twoją ambicją jest zarabianie mniej niż ekspedientka sklepu spożywczego? Gratuluję. Na pewno stać Cię na utrzymanie całego mieszkania,rachunki i jedzenie. No chyba,że utrzymują Cię dodatkowo rodzice lub facet i twierdzisz,że wszyscy nie są ambitni,a Ty jedyna tak.
Skoro ok 90% wypowiedzi jest tu negatywna,to chyba o czymś to świadczy? Może jeszcze mi powiedz,że są wyssane z palca,a dziewczyny ,które się źle odnoszą do tej firmy są kłamliwymi żmijami.
Twój prawdziwy rozwój to sprzedawanie butów,wydawanie kasy. Pogratulować.Nic tylko skakać z radości.
Cóż muszę się zniżyć do Twojego poziomu idiotko. Skąd Ty wiesz ile ja zarabiam? tak się uczepiłaś moich zarobków. Ha, ha bądź pewna, że więcej od Ciebie. Jeśli chcesz wiedzieć to CCC uzyskało tytuł " Solidny pracodawca roku 2014" to chyba o czymś świadczy? Ale ludzie Twojego pokroju dalej będą wylewać 'Gorzkie Żale" nie poparte żadnymi dowodami.
"Osoba z wykształceniem przedszkola" osmarkałam się ze śmiechu, radzę wybrać się do dobrego psychologa napewno Ci się przyda. Ty jakbys miała jakieś ambicje to byś je realizowała a nie siedziała na forum i narzekała.Żal mi Cię, może masz jakiś uraz z dzzieciństwa.Dobra kończę, muszę wrócić do swojego poziomu bo jeszcze mi zostanie takie prostactwo jak u Ciebie. Jeszcze raz żegnam i życzę wszystkiego dobrego. ŻYJ w swoim dziwnym świecie i daj żyć innym.
"Osoba z wykształceniem przedszkola" osmarkałam się ze śmiechu, radzę wybrać się do dobrego psychologa napewno Ci się przyda. Ty jakbys miała jakieś ambicje to byś je realizowała a nie siedziała na forum i narzekała.Żal mi Cię, może masz jakiś uraz z dzzieciństwa.Dobra kończę, muszę wrócić do swojego poziomu bo jeszcze mi zostanie takie prostactwo jak u Ciebie. Jeszcze raz żegnam i życzę wszystkiego dobrego. ŻYJ w swoim dziwnym świecie i daj żyć innym.
"Nędzny kierownik salonu" zarabia ponad średnią krajową. Też pracuje w CCC i może i ja tez jestem "nędznym kierownikiem", ale lubię tę pracę, czuję że pozwala mi się rozwijać, spełniam się zawodowo i na dodatek daje mi stabilizację finansową :) No i dzięki temu nie jestem zgorzkniałym nieudacznikiem, który potrafi tylko obrażać ludzi na forach i to anonimowo! Bez pracy nie ma kołaczy. Do roboty!!!