Widok

Praca K2 Dystrybucje

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój komentarz zapewne zostanie też uznany za opóźniony. Jednak nie wierzę w to co czytam ;o Pracuję akurat w jednym z czterech biur k2, ale standardy zachowane raczej jak w każdym innym z tych biur. Zarobki są zależne od wyników jakie robisz, nie spodziewajcie się 2,5 na rękę siedząc i nie robiąc wyników. Na premie trzeba zapracować. Przedmiotowe zachowanie? To ja chyba wątki pomyliłam, i nie ma mowy o k2 dystrybucje ;o Osoba wyżej, która napisała o „zbyt wesołej przeprowadzonej rozmowie z kierowniczką” - to źle? Ah no tak, przecież do pracy przychodzić jak na stypę... Bardziej wyluzowanych i pomocnych ludzi nie poznałam, atmosfera to podstawa, tworzy chęć do pracowania, a za tym idą dobre zarobki. Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Praca w call center K2 to niesamowite doświadczenie. Środowisko jest wspierające i przyjazne, co sprawia, że każdy dzień jest przyjemnością
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jako pracownik call center K2, cenię sobie elastyczność godzin pracy, co pozwala mi na zachowanie równowagi między życiem zawodowym a prywatnym. To niesamowite, jak firma dostosowuje się do indywidualnych potrzeb swoich pracowników.

Dla osób kreatywnych i poszukujących wyzwań polecam angażowanie się w projekty realizowane przez K2 Dystrybucje, gdzie można wykorzystać swoje pomysły i pracować nad ciekawymi zadaniami

Co mnie zaskoczyło w K2 Dystrybucje, to elastyczność godzin pracy, która idealnie wpasowała się w moje życie osobiste. Równowaga między życiem zawodowym a prywatnym jest tu naprawdę na wysokim poziomie. Zdecydowanie warto

Praca w tym call center to nie tylko telefony, ale też możliwość udziału w ciekawych projektach, które wpływają na rozwój firmy

Jeśli szukasz fajnej pracy, sprawdź K2 Dystrybucje! Elastyczne godziny pracy i przyjazny zespół sprawiają, że praca tutaj to przyjemność.

Szkolenie w K2 Dystrybucje jest bardzo pomocne, dzięki temu nie czujesz się wrzucony na głęboką wodę i szybko się wdrażasz.

Oprócz konkurencyjnej podstawy wynagrodzenia, istnieje system premiowy, który docenia zaangażowanie i wyniki. To naprawdę motywujące, bo wiem, że moje wysiłki są wynagradzane!

Pracuję tu od roku i naprawdę doceniam, że mogę rozwijać swoje umiejętności komunikacyjne w tak przyjaznym środowisku.

Elastyczne godziny pracy i świetny zespół idealne miejsce, jeśli potrzebujesz równowagi między pracą a życiem prywatnym

Fajne miejsce do pracy, szczególnie jeśli zależy komuś na elastycznym grafiku. W K2 Dystrybucje można dopasować godziny do swoich potrzeb

W K2 Dystrybucje pracuję już chwilę i naprawdę mogę polecić. Nie ma nadęcia, nikt nie robi problemów o wolne, a robota jest spokojna. Chcesz dołączyć? Odezwij się na k2@k2dystrybucje.pl.

A teraz negatywne komentarze jak Pani uzasadni ?
do góry