Widok

Praca Konwoje

Przeprowadzam się z innego miasta do Gdańska , dotychczas pracowałem w konwojach . Jaką firmę polecacie mi w zatrudnieniu się Konsalnet czy Solid Security???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jedynie moge powiedziec ze o Solidzie nie slyszalem zbyt pochlebnych opinii, zas w przypadku Konalnetu sporo mozna wyczytac pozytywnych informacji w internecie. Nie wiem jak ejst w przypadku pracy, bo jedynie mnie interesowal temat jak zabezpieczyc motocykl. No jako firma to na 100% ma ciekawsze oferty https://www.konsalnet.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja to jednak zaufałam w pełni firmie Konsalnet. Poprowadzili mnie przez całą ofertę bardzo profesjonalnie i dzięki temu zdecydowałam się na genialne rozwiązania dla floty w mojej firmie. Nie spodziewałam się, że monitoring motocyklu można wykorzystywać w celu komunikacyjnym, jak i również oszczędnościowym. https://gps.konsalnet.pl/uslugi/zabezpieczenie-motocykla-przed-kradzieza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tomaszu Hubert i Laura jeżdżą na jednym motocyklu i piszą na jednej klawiaturze;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najbardziej żenująca kryptoreklama. Najpierw zakłada wątek potem samemu na niego odpowiada. Mało że żenujące to jeszcze działa dokładnie odwrotnie do zamierzonego celu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taka z nich prężna firma a to ich najnowsze ogłoszenie:

Agencja Ochrony Konsalnet poszukuje osoby do pracy w godzinach nocnych w Bojanie . Wymagania :niekaralność , chęć do pracy . Obowiązki :obsługa dostaw nocnych w sklepie Biedronka(nie jest to praca fizyczna).Oferujemy : umowę zlecenie ,możliwość rozwoju zawodowego , szkolenia.Atrakcyjne wynagrodzenie.
1 500 - 1 510 zł/mies.

Ja się dziwię że mają jeszcze wymagania i pytam się co mieli na myśli pisząc możliwość rozwoju oraz atrakcyjne wynagrodzenie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powielają stare ogłoszenie zmieniając kwotę i miejsce a ta możliwość rozwoju to to że jesteś zapchaj dziura w ich grafiku i latasz z obiektu na obiekt jak ktoś nie przyjdzie do pracy(nabywasz doświadczenia w różnych miejscach pracy). A wynagrodzenie w takiej firmie dlatego jest atrakcyjne, bo jest, przecież mogli dać samą pracę.;)

Też wszyscy polecali mi firmę Konsalent jeśli chodzi o lokalizację GPS. Nie zawiodłem się pełen profesjonalizm. Świetne rozwiązanie dla firm można w prosty sposób kontrolować pracę i trasy swoich pracowników.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja od dłuzszego czasu korzystam z monitoringu motocykla w firmie Konsalnet. Zawsze to dobre zabezpieczenie przed kradzieżą dodatkowo jest opcja automatycznego powiadomienia o wypadku. Zdecydowanie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja polecam zapoznanie się z tym jak działa to forum. Przy każdym wpisie wyświetla się IP więc takie reanimowanie wątka na siłę na nic się nie zda. Każdy średnio rozgarnięty zobaczy o co chodzi.
A tak swoją drogą jak nie masz co robić to idź na objekt, najlepiej do tej Biedronki w Bojanie bo widzę że z nudów głupoty ci do głowy przychodzą. Jaka szanująca się firma posunęłaby się do tak żenujących metod?

Głupieją już w tym Konsalnecie, albo na normalną reklamę ich nie stać, ale widać jest z centrali parcie na sprzedaż produktu na motocykl. Znam kilka osób i nawiasem mówiąc to samo jak w innych ochronach, rotacja na maximum, pensje minimum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja się dziwie, że jeszcze ktoś pracuję w konsalnecie, solidzie, czy juventusie, bo to są stawki głodowe, a ludzie traktuję się tam jak śmiecia, ogólnie w ochronach opowiadają cuda wianki, a potem jest jak zawsze, czyli rzucanie na różne obiekty, obiecanki gruszek na wierzbie. Powinni dawno coś zrobić z taką ochroną, bo to żadna ochrona, tylko w teorii...

Tu chyba trzeba się dziwić bardziej tym co za te usługi płacą. NIe mam pojęcia ile taka firma kasuje za jednego emeryta z III stopniem niepełnosprawności który sam potrzebuje ochrony, ale jeżeli ktoś chciałby na poważnie zadbać o bezpieczeństwo swojej firmy to by zatrudnił ochronę z prawdziwego zdarzenia a nie bandę schorowanych staruszków. Niestety liczy się tylko faktura za usługę którą można wrzucić w koszta, a nie bezpieczeństwo. Dlatego takie firmy jakoś egzystują.

Prawda , narzekacie na ochronę że jest taka jaka jest .. Przecież za prawdziwą ochronę trzeba by zapłacić prawdziwą kasę ! A taką firmy które wynajmują płacą pseudo pieniądze i mają pseudo ochronę . Pamiętam firmę która jeszcze w 90-tych latach robiła prawdziwą ochronę i tej firmy już dawno nie ma - gdyż nie było chętnych na wynajmowanie prawdziwych ochroniarzy !

No, w latach 90' każde wieksze miasto miało swój zespół ochroniarzy którzy przymuszali przedsiębiorców do swoich usług. Niestety prokuratura w wiekszosci pozamykała te firmy, ehhh to były czasy...;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry