Widok
Ja jedynie moge powiedziec ze o Solidzie nie slyszalem zbyt pochlebnych opinii, zas w przypadku Konalnetu sporo mozna wyczytac pozytywnych informacji w internecie. Nie wiem jak ejst w przypadku pracy, bo jedynie mnie interesowal temat jak zabezpieczyc motocykl. No jako firma to na 100% ma ciekawsze oferty https://www.konsalnet.pl/
Ja to jednak zaufałam w pełni firmie Konsalnet. Poprowadzili mnie przez całą ofertę bardzo profesjonalnie i dzięki temu zdecydowałam się na genialne rozwiązania dla floty w mojej firmie. Nie spodziewałam się, że monitoring motocyklu można wykorzystywać w celu komunikacyjnym, jak i również oszczędnościowym. https://gps.konsalnet.pl/uslugi/zabezpieczenie-motocykla-przed-kradzieza
Taka z nich prężna firma a to ich najnowsze ogłoszenie:
Agencja Ochrony Konsalnet poszukuje osoby do pracy w godzinach nocnych w Bojanie . Wymagania :niekaralność , chęć do pracy . Obowiązki :obsługa dostaw nocnych w sklepie Biedronka(nie jest to praca fizyczna).Oferujemy : umowę zlecenie ,możliwość rozwoju zawodowego , szkolenia.Atrakcyjne wynagrodzenie.
1 500 - 1 510 zł/mies.
Ja się dziwię że mają jeszcze wymagania i pytam się co mieli na myśli pisząc możliwość rozwoju oraz atrakcyjne wynagrodzenie?
Agencja Ochrony Konsalnet poszukuje osoby do pracy w godzinach nocnych w Bojanie . Wymagania :niekaralność , chęć do pracy . Obowiązki :obsługa dostaw nocnych w sklepie Biedronka(nie jest to praca fizyczna).Oferujemy : umowę zlecenie ,możliwość rozwoju zawodowego , szkolenia.Atrakcyjne wynagrodzenie.
1 500 - 1 510 zł/mies.
Ja się dziwię że mają jeszcze wymagania i pytam się co mieli na myśli pisząc możliwość rozwoju oraz atrakcyjne wynagrodzenie?
Powielają stare ogłoszenie zmieniając kwotę i miejsce a ta możliwość rozwoju to to że jesteś zapchaj dziura w ich grafiku i latasz z obiektu na obiekt jak ktoś nie przyjdzie do pracy(nabywasz doświadczenia w różnych miejscach pracy). A wynagrodzenie w takiej firmie dlatego jest atrakcyjne, bo jest, przecież mogli dać samą pracę.;)
A ja polecam zapoznanie się z tym jak działa to forum. Przy każdym wpisie wyświetla się IP więc takie reanimowanie wątka na siłę na nic się nie zda. Każdy średnio rozgarnięty zobaczy o co chodzi.
A tak swoją drogą jak nie masz co robić to idź na objekt, najlepiej do tej Biedronki w Bojanie bo widzę że z nudów głupoty ci do głowy przychodzą. Jaka szanująca się firma posunęłaby się do tak żenujących metod?
A tak swoją drogą jak nie masz co robić to idź na objekt, najlepiej do tej Biedronki w Bojanie bo widzę że z nudów głupoty ci do głowy przychodzą. Jaka szanująca się firma posunęłaby się do tak żenujących metod?
Ja się dziwie, że jeszcze ktoś pracuję w konsalnecie, solidzie, czy juventusie, bo to są stawki głodowe, a ludzie traktuję się tam jak śmiecia, ogólnie w ochronach opowiadają cuda wianki, a potem jest jak zawsze, czyli rzucanie na różne obiekty, obiecanki gruszek na wierzbie. Powinni dawno coś zrobić z taką ochroną, bo to żadna ochrona, tylko w teorii...
Tu chyba trzeba się dziwić bardziej tym co za te usługi płacą. NIe mam pojęcia ile taka firma kasuje za jednego emeryta z III stopniem niepełnosprawności który sam potrzebuje ochrony, ale jeżeli ktoś chciałby na poważnie zadbać o bezpieczeństwo swojej firmy to by zatrudnił ochronę z prawdziwego zdarzenia a nie bandę schorowanych staruszków. Niestety liczy się tylko faktura za usługę którą można wrzucić w koszta, a nie bezpieczeństwo. Dlatego takie firmy jakoś egzystują.
Prawda , narzekacie na ochronę że jest taka jaka jest .. Przecież za prawdziwą ochronę trzeba by zapłacić prawdziwą kasę ! A taką firmy które wynajmują płacą pseudo pieniądze i mają pseudo ochronę . Pamiętam firmę która jeszcze w 90-tych latach robiła prawdziwą ochronę i tej firmy już dawno nie ma - gdyż nie było chętnych na wynajmowanie prawdziwych ochroniarzy !