Widok

Praca, jak ją znaleźć

Witam,

Od niedawna poszukuję pracy.Ukończyłam studia na 2 rożnych kierunkach, j. angielski biegły, prawo jazdy, doświadczenie w pracy w kraju i za granicą (głównie administracja biurowa:od parzenia kawy po odbiory prac budowlanych i negocjacje handlowe). Kreatywność, sumienność, wytrwałość, chęć zdobywania wiedzy i doświadczenia.
Gdzie mam uderzać?Ogłoszeń w sieci - od groma, ale głównie na przedstawicieli handlowych(głównie CC), informatyków albo internetowe modelki i aktorki,prace sezonowe i umowy śmieciowe. Jeśli ktoś ma pomysł to chętnie się zapoznam gdzie, co, jak!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No tak, temat nie jest o dzieciach i nie jest o seksie, nie lecą bluzgi więc wszyscy milczą :) well done
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proponuję wykreślić kreatywność z CV
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mam kreatywności w CV :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnóstwo osób jest w takiej sytuacji, jak Ty. Nie ma normalnych ogłoszeń o pracę. Sama wysyłam już gdzie popadnie, żeby chociaż cokolwiek złapać. Czego więc oczekujesz???
A żebym ja to wiedziała :) Co trzeba mieć w CV i LM żeby pracodawca obojętnie z jakiej branży, zadzwonił i zaprosił na rozmowę? Nie wiem...Mam zaświecić ładnym i obfitym dekoltem na zdjęciu w CV??
Wyślij proszę CV do mnie --> tomala51@interia.pl
Ale takie z obfitym dekoltem? :D
Nie, takie najnormalniejsze w świecie bez pisania farmazonów .
A mogę wiedzieć a jakim celu?
To szukasz pracy czy tylko się żalisz na forum?Tak się składa, że szukamy kogos kumatego do działu w którym pracuje.
Raczej nie spotyka się życzliwych ludzi w sieci, stąd moje pytanie. Już podsyłam.
Dla każdego kto chce zarabiać i się rozwijać info na kamiltravel1@wp.pl

Inne tematy z forum Inne

FOTOGRAFIA (19 odpowiedzi)

Witam interesuję się fotografią. Nie jestem żadnym zawodowcem, nie zarabiam na zdjęciach, ale...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

do góry