Widok

Praca na Stoczni Gdańsk SA

Czy może mi ktoś coś powiedzieć o ogłoszeniu zamieszczonym 20.12.2012 roku o pracy jako piaskarz - malarz , czy warto i ile się zarabia. Mam 7 letnie doświadczenie w malowaniu. Dostałem propozycje i nie wiem czy skorzystać?? Ogłoszenie zamieścił Pan Humienny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie warto, niech ktoś mądrzejszy z niej skorzysta...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wez lepiej na remontowke facet, daj se na luz z ta gdanska !!! syf kila i mogila wyzysk w bialy dzien, moze zarobisz z 500zl wiecej szkoda gadac !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
humienny? wiec bedziesz na kooperacji albo na wydziale SG.
ogolnie na gdańskiej to jest wyzysk za mala kase wiec nie polecam. lepiej do paintu na remontowa idz, tam jest dobra kasa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do Gdańska mam 500 km więc się zastanawiam . Pracuje na miejscu w spółce elektrownianej w Bełchatowie . Zarobie tutaj w 200 h 2200 netto troche mało podobno na tej gdańskiej dla malarzy są dobre stawki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
podobno... pewnie z nadgodzinami zarobisz a jak ich nie będzie? co pojedziesz do Bełchatowa na weekend? :D
zostan lepiej na swoim :) zarobisz moze 300 zl wiecej
co to za wydzial SP ilie tam mozno zarobic - i na remontowa jka kwota/? dobra to jka kwota?-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zglos sie na polnocna lub remontowa ja jak robilem to mialem 15zl/h ale zmienilem branze
na remontowce firma paint investREM to byly widzial remontowej. maja dobry hajs ale nie tak szybko tam sie dostac, jednak jak wiesz komu postawic to Cie wezmą :)

firmy z literkami REM w nazwie to coś z remontówką powiązane i dobra praca.
wyzysk w stoczni czesciej po 10 godzin niz 8 godzin i zabieranie przepustek zeby o14 nie isc
Gosciu daj se na luz, może i więcej zarobisz ale na zycie wydasz krocie. a jak będziesz robil jak się należy to i szybko fikniesz Belchatowka a stocznia to nie jest to samo, w stoczniach jest wyzysk i straszna nerwowka a o syfie nie wspomnę. Siedz gdzie siedzisz no chyba ze Jestes z tad wiec wracaj... Teraz to patrz tylko na zagraniczne wyjazdy

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Własny biznes - jak się reklamować? (184 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry