Widok
Praca na lotnisku w gdańsku jako (GSE) operator sprzętu lotniskowego
Czy ktoś pracował lub pracuje na tym stanowisku ? Jakie zarobki i ogólnie coś o tej pracy , mam prawko na C i niedługo ide na rozmowe. Naczytałem sie o pracy na tym stanowisku ,ale na lotnisku Okęcie i podobno żadna rewelacja , czy to prawda ?
no ja też będe na rozmowie:) tylko że na gorszym stanowisku:). rozmowa dokładnie 25 lutego na T2?:):):)i że oferują jakieś szkolenia miesięczne w krakowie oczywiście bezpłatne ale pokrywają koszta.czytałem na forum innych lotnisk że niezły wyzysk i rotacja jakich mało.Ze podobno praca nie jest tego warta. może ktoś kto tam pracuje się wypowie jakoś??:) pozdrawiam
Firma która wchodzi na lotnisko przejmuje poki co tylko lot i rayana.Takze ciezkiej fizycznej pracy nie bedzie! tyle ze stawki jakie pewnie zaproponuja beda niskie nawet bardzo niskie :)
Sam jestem ciekaw jakie wam zaproponuja stawki.
W razie co prosze o info.
aha praca w godzinach porannych i nocnych swiatki piatki i niedziele.
Dozobaczenia na szkoleniu?>
Sam jestem ciekaw jakie wam zaproponuja stawki.
W razie co prosze o info.
aha praca w godzinach porannych i nocnych swiatki piatki i niedziele.
Dozobaczenia na szkoleniu?>
1240 zlociszt netto na reke i uwiazany jak pies przy budzie ! Szkoda zachodu. Rotacja olbrzymia dlatego ciagle poszukuja naiwniakow ! Tym bardziej rovota swiatek, piatek i swieta ! Szukaja w calej polsce frajerow i desperatow. W Niemczech przy roz i zaladunku samolotow okolo 2.700 eurosow plus dodatki !
ogólnie dostaniesz multum papierków o nakazach, zakazach, musisz każdy podpisać, do tego jesteś pod nadzorem straży granicznej, dyscyplina jak nigdzie indziej ( jak na każdym lotnisku)
zarobisz 1800 zł brutto na początku. nie licząc kijowych dojazdów, brak podwyżek, jak samolotów mało to w chacie siedzisz i czekasz na telefon.
pada czy nie, Ty musisz zrobić swoje. oczy do okoła głowy to podstawa. ogólnie lepiej iść na budowę niż się dziadować za te grosze...
zarobisz 1800 zł brutto na początku. nie licząc kijowych dojazdów, brak podwyżek, jak samolotów mało to w chacie siedzisz i czekasz na telefon.
pada czy nie, Ty musisz zrobić swoje. oczy do okoła głowy to podstawa. ogólnie lepiej iść na budowę niż się dziadować za te grosze...