Widok

Praca na lotnisku w gdańsku jako (GSE) operator sprzętu lotniskowego

Czy ktoś pracował lub pracuje na tym stanowisku ? Jakie zarobki i ogólnie coś o tej pracy , mam prawko na C i niedługo ide na rozmowe. Naczytałem sie o pracy na tym stanowisku ,ale na lotnisku Okęcie i podobno żadna rewelacja , czy to prawda ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponawiam pytanie. Może jest ktoś kto pracował dla tej firmy i może coś powiedzieć na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tuska zapytaj bo od plichty nic nie wyciągniesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Praca na lotnisku w gdańsku jako (GSE) operator sprzętu lotniskowego.

Warte uwagi, sam jestem ciekawy =)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja też będe na rozmowie:) tylko że na gorszym stanowisku:). rozmowa dokładnie 25 lutego na T2?:):):)i że oferują jakieś szkolenia miesięczne w krakowie oczywiście bezpłatne ale pokrywają koszta.czytałem na forum innych lotnisk że niezły wyzysk i rotacja jakich mało.Ze podobno praca nie jest tego warta. może ktoś kto tam pracuje się wypowie jakoś??:) pozdrawiam
Firma która wchodzi na lotnisko przejmuje poki co tylko lot i rayana.Takze ciezkiej fizycznej pracy nie bedzie! tyle ze stawki jakie pewnie zaproponuja beda niskie nawet bardzo niskie :)
Sam jestem ciekaw jakie wam zaproponuja stawki.
W razie co prosze o info.
aha praca w godzinach porannych i nocnych swiatki piatki i niedziele.
Dozobaczenia na szkoleniu?>
podobno stawki to w granicach 1400-1600 netto :) zależy na ile da się dogadać :):):)tylko to szkolenie przeraża :) miesiąc bez kasy a opłaty trzeba robić :)
1240 zlociszt netto na reke i uwiazany jak pies przy budzie ! Szkoda zachodu. Rotacja olbrzymia dlatego ciagle poszukuja naiwniakow ! Tym bardziej rovota swiatek, piatek i swieta ! Szukaja w calej polsce frajerow i desperatow. W Niemczech przy roz i zaladunku samolotow okolo 2.700 eurosow plus dodatki !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i ktos tam pracuje jeszcze ?? bo ja niedlugo bede ;)
To wal jakie dali warunki.
ogólnie dostaniesz multum papierków o nakazach, zakazach, musisz każdy podpisać, do tego jesteś pod nadzorem straży granicznej, dyscyplina jak nigdzie indziej ( jak na każdym lotnisku)
zarobisz 1800 zł brutto na początku. nie licząc kijowych dojazdów, brak podwyżek, jak samolotów mało to w chacie siedzisz i czekasz na telefon.
pada czy nie, Ty musisz zrobić swoje. oczy do okoła głowy to podstawa. ogólnie lepiej iść na budowę niż się dziadować za te grosze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry