Widok

Praca - salony gier

Czy ktoś coś wie na temat tej pracy, bądż pracował?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sieć salonów zagranicznej sieci Jackpot wciąż szuka od ok. miesiąca. To chyba już daje trochę do myślenia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie, daje do myślenia.....dlatego pytam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie nie wiem jak sama praca u nich wygląda i ile można zarobić, ale znam nieco atmosferę (nieraz gorącą) w salonach ww. sieci w Nowym Porcie i Oliwie (salon tuż przy pętli tramwajowej). Generalnie przychodzą tam lekko wstawieni mężczyźni dla których czas spędzony na automatach jest formą spędzania czasu wolnego - uwielbiają hazard kosztem swoich rodzin. W salonach tych ciężko oddychać - napalone gorzej niż na Górnym Śląsku, non-stop słychać przekleństwa i walenie w automaty ze złości. Często wzywana jest też policja do pijanych awanturników (zwłaszcza w Oliwie). Obsługa tych salonów jest natomiast miła i b. kompetentna. Do zadań obsługi należy oprócz: pilnowania porządku wśród graczy na sali z automatami, wydawania im żetonów, zgłaszania usterek automatów itp. także sprzątanie toalet co nie każdemu odpowiada. Co do zarobków: koksów bym się nie spodziewał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciągle szukają bo tych salonów jest dużo, a klimat w salonach gier musi być na wspaniały bo przecież grać na maszynach przychodzą sami kulturalni ludzie nie uzależnieni od nich, którzy ciągle wygrywają a nie przegrywają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poprawiłeś mi humor z rana :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry