Widok

Praca

Witam.

Będę szczera. Potrzebuje pilnie jakiejś pracy, może być sprzątanie, mycie okien,pomoc domowa itp.Bardzo mi zależy, błagam o pomoc. Jestem samotną mamą z siedmioletnim dzieckiem. Obecnie jestem w ciąży w 4 miesiącu i mąż nas zostawił kilka dni temu, nie interesuje się nami i nie pomaga w żaden sposób. Założyłam sprawę ale to trochę potrwa dlatego tak bardzo proszę o pracę...Potrzebuję pieniędzy i potrafię w uczciwy sposób na nie zarobić, tylko proszę o szanse. Mogę robić wszystko oczywiście w granicach rozsądku. Idą Święta więc też bardzo bym chciała je spędzić po ludzku.

Szukam również mieszkania za niewielkie opłaty, ewentualnie mogę zostać w obecnym mieszkaniu dwupokojowym ale wtedy będzie mi potrzebna współlokatorka lub również jakaś samotna mama ponieważ sama nie opłacę całego mieszkania. Proszę o pomoc.

Proszę o poważne oferty. Akwizycja, matrymonialne i sponsoring wykluczone!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moze Pani podac swojego maila,to napisze ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a cóż takiego się wydarzyło, że Cię mąż zostawił?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-pania-do-sprzatania-biura-ogl4460660.html
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spokojnie stary wróci na święta i wszystko dobrze się skończy . A rodzinę jakąś masz? żeby wsparli przed świętami .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

do góry