Widok

Praca u najsłynniejszego Halewicza

Podobno Halewicz to dobry pracodawca, czy ktoś u niego pracuje lub pracował ? Czym się zajmuje?
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie wiem, ale mam wrażenie, że siedzi na tym forum 24/dobę :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chyba też założę firmę "siedzę na trojmiasto.pl i klepię bzdety z podręcznika dla akwizytorów " :D
muszę spytać admina ile płacą mu za znak , bądź słowo :)
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie jesteś pierwszy i nie ostatni, który chciałby wiedzieć więcej, niż powinien - i tak już pozostanie^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Pan H to admin!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja lubię Halewicza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
ja Was też lubię^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pan H:
- spędza na forum 24 H/ na dobę
- styl pisania z minkami i sarkazmem ma na poziomie gimnazjum/liceum
- pomimo swojego stylu pisania który sugeruje iż ma lat niewiele- Pan H raczy nas historyjkami jakoby znał i pracował we wszystkich możliwych dziedzinach, wiedział o życiu tyle co doświadczony 150 latek po kilku wojnach i znał każdą firme w naszym kraju
- wciąż pojawiają się obrońcy pana H . Jedni sugerują że ma bardzo wiele lat ( jak na używanie minek : ^^ - wątpie by szanujący się, wykształcony i doświadczony mężczyzna w średnim wieku pisał w tak guaniarskim stylu), a inni sugerują że UWAGA jest i nawet kobietą bo rzekomo go znają. A od kiedy kobieta pisze o sobie w rodzaju męskim ? "pracowałem" "napisałem".

Troche to już robi się zabawne i opinie pana H potrafia czasem bardzo ALE TO bardzo bardzo wprowadzić w błąd. Moim zdaniem to konto założone przez głupiego małolata na bezrobociu który za dużo naczytał się w internecie różnych bzdur podczas poszukiwania pracy- pisząc swe opinie używając ciekawych trudnych słów zaciagnietych ze słownika- niestety głupie minki dodawane psują obraz inteligentnego wykształconego faceta którego usilnie stara z siebie tutaj zrobić :)

Pozdrawiam ! I szkoda marnować oczu na opinie tego kogoś/czegoś - bo już tyle wersji na temat jego od różnych obrońców szło, że ciężko mi określić czy to jeszcze człowiek czy bezpłuciowy android :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widzę, że fanklub mi się powiększa ^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Heh, o jego byznesach/kontaktach i wiedzy słyszał każdy. Ale nikt nie widział :D
"Za dużo chcesz wiedzieć" - koronny argument na wszystko :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz - pierwszy sciemniacz i nierob Rzeczypospolitej Polskiej.
do takiego trolla to ja bym nawet CV nie wyslal
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
przecież wysłałeś o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
o lol iks de Oo oO O_O *_* wiecej minek nie pamietam, serdecznie zaluje i przepraszam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszyscy badzmy tak sweetasni jak pan H ! Iks deee xDDD i wogole i wogole...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie przypominam sobie
I dlatego nie masz pracy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
wiochmen
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Etam wiochmen. Frustrat zwyczajny :)
raczej kastrat na niewyżyciu :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiecie co ludziska? szkoda poprostu klawe meczyc na gnojka.... bo im bardziej guano tracasz tym gorzej smierdzi...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko tyle wam zostało^^ Ujadać. Ale nie jesteście w stanie nic zmienić - dlatego właśnie jesteście frustratami bez przyszłości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Taak, taak, jak zawsze masz rację. O! Czymże byłby ten padół bez ciebie!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Padołem by był. A czymże innym?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

do góry