Widok

Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak jak mnie potraktował szef as mam żal tak się nie robi.Idz i zobaczysz co to za człowiek. Wygląd jego jest nieomylny chat i tyle.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie nie polecam żadnych kontaktów z tym panem , a zarobki w as sporo przereklamowane tyle samo zarobisz w kazdej innej firmie taxi
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sezonie to 500 na czysto
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja jezdze w city bylo dobrze ale sporo kierowcow sie przyjelo i pracujac osobiscie srednio po 13godz zarabiam w tej chwili od 200-300 minus paliwo zusy itd czyli ok 80-140 na czysto tyle ze ja tylko w dzien jezdze i nie lapie weekedow. srednio jest to ok 7000-8000 obrotu na miesiac odliczajac korporacje zusy i paliwo czyli jak ktos wczesniej napisal ok 3000 na czysto po 13godz dziennie z niedzielami i sw wlacznie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 31

poczekaj jeszcze i będzie 500 kierowców :) i wtedy zraobisz 20zł bo klientów niestety tak nie przybywa jak kierowców daltego polecam stowarzyszenia taxi dajan hallo tam jest górny limit o którym decydują kierowcy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 28

Przeciwieństwie do stowarzyszenia city ma coraz więcej klientów, widzę po obrotach na kasie.Jesteś ślepy nie widzisz jak jeździmy.A wy stoicie i wypisujesz bzdury i narzekacie, to przyjdź do nas mamy tyle zleciń że nieobrabiamy. Prawie codziennie dostajemy powiadomienia o dużym ruch.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pożycze ci kalkulator ZUS 1100 + 300 składka dla city drivers wychodzi 1400zł To co na paliwo wydajesz 3600zł !!!!!!!!!!!!
Raz piszesz ze weekendy nie jezdzisz a na koniec że Jezdzisz!!!!!!!! NIE JESTEŚ KIERIWCA CITY DRIVERS Po co te bzdury wipisujesz.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Anonim - Bzdury wypisujesz,, swiezakowi to możesz wciskać kity. Jaki masz numer boczny? Co konkurencja :) skup się na swoim stowarzyszeniu i pomaluj słupek z nudów.Stoicie i będziecie stać. A my jeździmy.Cierpliwosci i bez wrednosci.Pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mój ostatni weekend 47 kursy zarobiłem 1490 zł - 200 paliwo =1290 zł .Mozna zarobić tylko trzeba chcieć .
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pawiu czyli musiales miec dobre kursy skoro srednia za kurs ci wyszla 32 zl? to chyba z jednego konca miasta na drogi koniec zawsze jezdziles?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sa kursy do Sopot i Pruszcz itd . Są kurs np.2 adresy itd. Srednia kursów jest ok 30 zł .Spytaj sie kumatego Taksówkarza to potwierdzi.
Cięzko Ci przełknać ze u nas jest lepiej !
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy ktos napisze uczciwie ile mozna zarobic jezdzac 12godzin w dzien w tej korporacji? Nie jestem w stanie pracowac fizycznie a oplaty trzeba placic i zastanawiam sie nad praca na taksowce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno nie zarobisz w Uberach i tych innych podobnych pseudo firmach przewozowych, za dużo ryjów do wykarmiania a Ty na samym końcu. Trochę śmieszy mnie te tzw. zatrudnienie gdzie Ty jako jedyny pracujesz i swój zarobek musisz porozdawać a co zostanie jest dala Ciebie. Nie wiem jak jest w korporacji na Taxi bo nigdy nie jeździłem, ale mój sąsiad jeździ juz chyba przeszło 20 lat i chyba nie narzeka, znaczy narzeka jak to złotówa ale wciąż jeździ.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

VIN
2017-07-06 13:14:40
Na pewno nie zarobisz w Uberach i tych innych podobnych pseudo firmach przewozowych, za dużo ryjów do wykarmiania a Ty na samym końcu. Trochę śmieszy mnie te tzw. zatrudnienie gdzie Ty jako jedyny pracujesz i swój zarobek musisz porozdawać a co zostanie jest dala Ciebie. Nie wiem jak jest w korporacji na Taxi bo nigdy nie jeździłem, ale mój sąsiad jeździ juz chyba przeszło 20 lat i chyba nie narzeka, znaczy narzeka jak to złotówa ale wciąż jeździ.
niedawno stracilem prace bo jestem po operacji kregoslupa a za 1000zl w ochronie nie da sie wyrzyc i oplacic rachunkow. Mam nadzieje ze na taksowce da sie wiecej zarobic chociaz te 3000 na czysto na 12godz

W czerwcu miałem utarg 10650zł dodam ze 240 godzin pracowałem . Po odjeciu kosztów zostaje ok 7650zł .
Podobnie zarabiają w Asie. Odradzam mytaxi i itaxi i podobne dziadostwo.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

zarobisz nie martw sie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam jak zostać kierowcą City ? czy mają wymogi co do rocznika auta ? czy w firmie są dyżury ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wymogów co do samochodów nie maja, rocznik nie ma znaczenia ale tylko stan samochodu.Dyżurów nie ma. Najlepiej zadzwoń na dyspozytornie to powiedzą co i jak.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdury piszesz

mysle nad mytaxi ale tam wymagaja rocznik 2007 minimum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19
do góry