Widok

Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam z Lidla chcesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem kierowcą City Drivers czytają te opinie to nie do wiary że to my piszemy. Znam kierowców i nikt by te bzdury nie wymyślał. Konkurencja już nie ma pomysłu jak osłabić tą korporacje. Poprostu to jest i**otów pole do popisu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty to masz najeb..ne pod beretem. Ile ty masz lat, że wypisujesz takie teksty?? 16!!!!Jak jesteś kierowca taxi obojętnie jakiej kolporacji jak przeszedłeś psychotesty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po .... jezdzicie jak Wam tak źle i niedobrze? Zmiencie korporacje i tyle. Nie kumam wylewania żali na forum. I tak samo nie rozumiem tego pisania ile to sie w City nie zarabia , no ale to podejrzewam kto pisze:
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

City Drivers najlepsze taxi w Gdańsku pozostałe korporacje to są dobre w staniu na słupku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto w temacie to wie że City Drivers jest najlepszą korporacją.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak lubicie wozić na****ne bydło i babcie z pietruszą za 6 zł... to jasne :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Masz na mysli tą pietruszke za 30 zł.. Kurs za 6 zł to ja miałem z 3miesiace temu. Troszkę koloryzujesz buły kolego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co jest lepszego od City Drivers Taxi ?????? NIC i długo NIC
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co tydzień robić parówki na postoju taxi na lotnisku. Płacą po 50zl od parowy. Jak jesteś dobry to przelicz ile wyjdzie dniówka. Postojow jest wiele w Gdańsku. Tylko czy lubię parówki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jak słodziaku masz na imie. Wyślij mi swoje zdjęcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idio..o jest za trzesniecie drzwiami 7zł
Jeżdżę od 6 do 18w tyg. W weekend nocki. 4tysięcy obrotu haha a u was jak chlopaki?
Również tragedia. Wręcz masakra lub dramat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i gdzie ten ruch ? Gdzie te 12.000 obrotu ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto ci bzdur takich naopowiadał.... Zleceń jest mało. Reklamy żadnej. Kierowców przyjmują bez opamiętania byle bazowe było. Efekt świeżości jako nowej korporacji w 3city już dawno minął. Covid, legalizacja uber jako taxi itd ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja to wiem , jest dramat , zlecen zero , kierowcow od groma i nadal są przyjmowani nowi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
W czasie pandemi zadając te pytanie świadczy o małe inteligencji z twojej strony. A tak pozatym to z korporacji Gdańskich to City Taxi Drivers trzyma się najlepiej.

Co masz na myśli mało zleceń ja w 8 godziń mam około 12 zleceń. A jest wszystko pozamykane. Jak otworzą kluby restauracji kina idą to będącą 2 zlecenia minimum na godzinę . Ja w City driver taxi 3 lata wiem jak jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taka prawda że City Drivers to teraz najlepsza korporacja by zarabiać. A inni się z tym nie mogą pogodzić.
do góry