Widok

Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta nie ma to jak pisanie bzdur żeby ściągnąć nowych kierowcow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chwalą się. Na targu węglowym to samo. Pokazują nawet raporty jak się uśmiecham. Widziałem 470zł utargu.Fakt że jeżdżą a nie stoją jak inni.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe z ilu godzin
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

z dniówki.Nie pytałem dokładnie ile godziń to pewnie 10-12 godzin. Bo nie możliwe by 470zl zarobił w 8 godzin.To chyba logiczne.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jeżdżę od godz4 do 9 i 15-19 od pon,twor,środa i piątek. Czwartek mam wolny. Weekend jeżdżę tylko od godz 4 do 11 . Zawsze brakuje w tych godzinach kierowców a zleceń sporo. Zarabiam 3razy więcej od żony nauczycielki. I żałosne jest to jak ktoś narzeka.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

City to teraz najlepsza korporacja. Jedna z nielicznych gdzie się da dobrze zarobić. Ale trzeba jeździć. Pozostałe to srednio lub tragedia. Ja osobiście odradzam super halo byle tam 3 miesiące i przeszedłem do City Drivers
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potwierdzam. W dobrą dniówke 500zl mam w City . A biznesmeni z hallo taxi 150zł.Chwalą się że współpracują hotelami i firmami i 150zł dniowke śmiechu wartekorporacje, wpisowe 5.000zł.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

No w weekend przy jeździe 15 godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

15 godzin możliwe. Jak jezdziłem w hallo to w 10 godzin wychodziłem około 100zł. Więc odradzam hallo by nie dać się naciągnąć na wpisowe. Nie wspomnę o dużych składkach. A w City brak wpisowego dyżurów i składka o połowę mniejszą. A obroty wielokrotnie większe!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kwiecień po przeliczeniu i podjęciu na czysto mam około 6300zł. Jest dobrze a sezon się zbliża :)))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ponad 6000zł mam na czysto. Więc jestem innego zdania na taxi w City jest dobrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest ruch są zlecenia dziś przez 5 godzień nie wyłączyłem silnika kurs za kursem.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zlecenia za zleceniem jazda bez wyłączania silnika. Jak lubisz jezdzisz to będziesz zadowolony finansowo za osiem godziny średnio około 500zł utargu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

City Drivers Taxi Gdańsk to jest teraz najlepszą korporacją pod wzgledem zarobków. Nikt nie porównuje. Jezdze po 10 godzin dziennie mam na czysto ponad 400zł ninimum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak nocki w tygodniu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W dni powszednie bo tylko takie jezdze 19.00 do 6.00 mam około 450 zł . Weekendy nie jeżdżę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czerwieć utargu zrobiłem 12 150zł. Jest dobrze City Drivers to najlepsze teraz korpo w Gdańsku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
zobacz kto jeździ w nocy. Najwięcej City Drivers wszędzie niebieskie koguty.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dobre sobie 500 zł za osiem godzin, wyciskanie takich bajeczek to tylko może pozwolić sobie wlasciel firmy, który chce zwerbowac kolejnych frajerów co będą płacić comiesięcznych abonament.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Raz 500 raz 700 raz 400 i zdarza się 300 ale srednia jest zadowalająca. Ja sobie chwalą City taxi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry