Widok

Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masz rację znany jako podbieracz kasy od kierowców !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak by taka była średnia to wszyscy by jeździli Mercedesami a nie szrotami w tym city . Co ty za bajeczki piszesz. Nie drarznij kierowców co już tam tyrają,bo pracą to nie można tego nazwać .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fiat Tipo rok 2018 to jest szrot?! Ja w City jezdze i zarabiam a ty bądz dalej przekonany ze masz mercedesa to wiecej zarabiasz. Masz racje tyram bo jest duzo zleceń. A ty stoisz i podziwiać swojego mercedesa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mercedes to przeżytek nie nadaje się na taksówkę. A tak pozatym to co Ci do tego jakie mamy samochody. Uważam że nie odbiegamy od innych A nawet lepiej się prezentujemy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Abonament 350zł za miesiac i co narzekasz. Za darmo chciałbyś kursy?? Ba powarzny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Człowieku czy z mojej wypowiedzi wynika że mam mercedesa i że jeżdżę w jakiejś innej korporacji ?? Jeździłem w city jakiś czas i wciskanie kitów o dniowkach 300-700 za 8 godzin pracy to tylko wk...rw bierze że ktoś tak pisze. A co do fiata tipo, z 2018 roku to jeszcze nie szrot, ale poczekaj z rok i będziesz płakał , że dacie czy skody nie kupiłeś
Krzychu co drugi post to chyba ty piszesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Podaj maila to wyśle Ci zdjęcie raportu kasy z dniówki. Jak twierdzisz że jezdziłeś w City i narzekasz to poprostu jesteś słaby Drivers.
komorowskirafal@o2.pl jak możesz podeślij z września dzx z góry. Zastanawiam się nad jazdą w city . Czy to jest opłacalne pracować jako kierowca taxi w tych czasach, gdzie konkurencja jest olbrzymia. I moda na ubiera.

poproś przy okazji o koszty :) bo to co masz na kasie to jedno, a paliwo, auto, serwis comiesięczny to drugie :) Dodaj zus przy okazji, możliwą księgową jak nie lecisz na karcie, itp...

Jak to będziesz miał to podziel obrót przez ilość km robionych przez miesiąc z zaznaczeniem ile godzin pękasz na mieście iw tedy ci wyjdzie czy jest to opłacalne.

Nie mówię, że nie. Ale bądź świadomy, że żeby zarobić 2 stówki na czysto to często musisz zrobić 300-400zł obrotu. A to oznacza nie kilka ale kilkanaście godzin bycia w pracy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pełny etat taxi to dość ryzykowna zabawa. Fakt dobrze jest w sezonie , a potem przychodzą chudsze miesiące A ZUS i bazę musisz płacić. Z resztą w styczniu wchodzą zmiany w przepisach na Twoim miejscu wstrzymalbym się i zobaczył jak wyklaruje się rynek taxi po tym okresie.
Chyba ze chcesz tylko dorabiać to wtedy spoko
To co się wymandrzasz jak nie jesteś taksówkarzem. Dzieciaku wejdź na forum swojego ubera i tam pisz sobie. Komorowski a może Duda czy Kwaśniewski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Daj sobie luż. Niech piszą sobie co chcą kto jeździ w City to wie jak jest.
Zamów sobie City i porozmawiaj z kierowcami wyrobisz sobie opinie o City Drivers. A nie te farmazony czytać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kursów tyle że brakuje kierowców

Na czysto 1/2 etatu
I jak z tymi raportami wyślesz??
Ty chyba już za długo jeździsz, zrób sobie przerwę. Nie jeżdżę na żadnym uberze, chce dorobić na taxi po pracy i weekendy, i jestem ciekaw czy to jest opłacalne.

nie trzeba nawet gadać, wystarczy zobaczyć co podjedzie :) i czy dojedzie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja pracuje w city i mam pytanie . ile kosztuje abonament miesięczny w city, aby zarobić dniówki tak wysokie jak opisywane są powyżej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry