Widok

Praca w Global

Czy ktoś może coś napisać o pracy w serwisie GSM Global?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy nikt nie pracował w Globalu, albo nie była na rozmowie kwalifikacyjnej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam tylko dla niedoświadczonych tą firmę
czemu?
Brat był na rozmowie, chodziło o sprzedaż w boxie global w gdyni chylonii (tesco na kcyńskiej). Facet zaproponował pełny wymiar godzin, umowę zlecenie na 2 mce "na próbę,a potem zobaczymy" i 600zł na miesiąc. Opinię wyciągnijcie sobie sami. :)
600 PLN ??!! Wstydu nie ma; przecież to koszt jednych tygodniowych zakupów świątecznych....lub koszt wynajmu mieszkania (rudery) na miesiąc. Jak takich jeleni szuka to niech spróbuje u Wietnamczyków (choć oni tak samo jak Ormianie trzymają się tu w Polsce razem).
dramat..jak za to przeżyć??? wyzysk w tym kraju nie ma granic :/
Uważam ze ten kraj to porażka, sam pewnie ma obroty jak nie wiem! i kupuje co chce na Święta, nie żyje z kuroniówki.... a buty i ubrania jakie nosi to właśnie są tyle warte, najlepiej kupione na Fv firmowa żeby jeszcze Vat odliczyć....
Są chyba śmieszni...Za pełen etat 600zł na rękę?! To się nie dziwię że non stop mają tam rekrutację...
W Gdyni Chyloni (TESCO) to nie jest serwis firmy Global lecz Haloo gsm, a mi chodzi caly czas o firme Global Centrum Telefonów Komorowych, chyba tak brzmi ich pełna nazwa?

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry