Widok

Praca w In Post

Chciałbym się dowiedzieć,na jakie zarobki można liczyć w tej firmie i czy są wypłacalni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
praca 12h/doba 6dni/tydzień umowa zlecenie, własny samochód 1200netto - bez sensu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak rozliczane jest paliwo ?
ryczałt na dana trase/mniej wiecej 35-40gr/km - bez sensu robota dla desperatów odradzam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba ty masz tylko takie warunki... ja znam calkiem inne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
To znaczy jakie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może jest ktos zoriętowany czy obowiązkowo trzeba posiadać autko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mozesz pociskac z kapcia. od siedziby na dany teren np. Żabianke i załadowany po pas.
odradzam firma ledwo źipie wszedzie oszczednosci wyzysk na maxa. Bardzp fajna rozmowa kwalifikacyjna, jezeli tak to mozna nazwać hahahahahahahhahahahaha uśmiałem sie po pachy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałem przez miesiąc i nie polecam..
Na każdym kroku są jakieś kary, sprawdzaj daty listów które bierzesz bo może sie zdarzyć że położą Ci na półke list ze starą datą a następnia na rejonie skontroluje Cię starszy Pan który się tym zajmuje i dostaniesz za to kare ...
Na wypłatę czekałem około 2 miesięcy.
Dużo ludzi narzekało na niepełne wypłaty, zawsze komuś coś brakowało i trzeba było mieć ręke na pulsie, zapisywać wszystkie listy, godziny,km aby nie zostać"wydymanym" ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Praca w In Post

a co ciebie interesuje data na liście? ty to dostajesz do dostarczenia.. to nawet w moim oddziale, gdzie jest totalny syf, a właściciel poku to debil, nie wymyślili jeszcze czegoś takiego... masakra...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracował ktoś w dziale POK?
Jaka atmosfera, obowiązki i wynagrodzenie?
Moje zarobki jako doręczyciel In Post ok. 2600
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
2600??? chyba sobie kpisz kolego. Wynagrodzenie zależy od tego czy "wierchuszka" nie zdecyduje się na okrojenie wypłat za rzekomy brak skuteczności i terminowości doręczeń. Przez 4 miesiące, które tam spędziłem ludzie zarabiali ok 1000-1500 zł minus kasa wydana na paliwo za, które oczywiście nie zwracają. Wystarczy wpisać w google frazę "inPost praca opinie" i poczytać co ubek Kwieciński i jemu podobni degeneraci wyprawiają z ludzmi. Omijaj szerokim łukiem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry